Arama sonuçlarınız

1. lizz

Kişisel Galeri (Lizz)

Merhabalar..Zaman ve fırsat bulabildikçe fotoğraflarımı burada paylaşmayı düşünüyorum..Bu konuda bilgili olan arkadaşlardan da yararlanabilmeyi umuyorum.. :)

2. lizz

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Dün yükleyemediğimi sanmıştım,bikaç kez bakmıştım ama görememiştim. :) Büyük Camii'ye ben gittiğimde akşamüstüydü,sanırım kuşlar yuvalarına çekilmişti o vakitte :) Evet,1 gün arayla çekmişiz :) Ayrıca 2 gece Mudurnu'da bir konakta kaldım,oralardaydım :) Teşekkür...
  3. lizz

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Büyük Camii'yi kuşlar varken yakalamışsınız.Ben gittiğimde kuşlar yoktu...Siyah beyaz tonlarında..olduğundan daha da etkileyici olmuş :) Benim fotomda kompozisyon yavan,insan,kuşlar falan yok ama..bu da benden :) 7.11.2011 Bolu Büyük Camii

4. lizz

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Dün keşfettiğim,iç burucu ve dinlemeye doyamadığım bir parça..eskitemedim daha.. Tual---->Kabus http://youtu.be/nk7dE5dUksQ
  5. lizz

Ynt: Günün Parçası :) bazen oluyo bu sorun..bulunduğumuz sayfanın başlığına tıklayarak yeniden giiriş yapınca sorun düzeliyo,ben böyle bi yol keşfettim :)

6. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Çok güzel bir TSM parçası...Anason sevenlere anason içirecek cinsten :) Paylaşım için teşekkürler :)

7. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Birkaç gün önce youtube da keşfettiğim ve beğenerek dinlediğim iç burucu bir parça geliyor şimdi....Anason en başta olmak üzere alkol içeren içeceklere gard almış biriyimdir gerçi ben ama parçanın anafikri benim sıklıkla düşündüğüm düşünceler ve hissettiğim hisler üzerine...
  8. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Hüzünlü birparçaydı... Yüreğinize sağlık :) Selamlar ve sevgiler...
  9. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bu aralar pek müzik dinleyemiyorum.Yaz dönüşlerini de pek sevmiyorum aslında.Bir taraftan tatilin bitmesi,diğer taraftan iş hayatının başlaması ve işlerin yoğunluğu,düzene oturtmaya çalışmak ve hatta araya bir de konserve turşu gibi kış hazırlıklarının da girmesiyle :)...

10. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Eveeeet arkadaşlar,bir tatil dönemini daha geride bırakıp tekrar podyumlara döndüm dermişim :P :D Yaz tatilime Ege kıyılarından başlayıp sonra Akdeniz kıyılarına geçtim...Ramazan Bayramında İzmit ve sonra bir süre İstanbul'da idim...Sonra iş hayatıma başladım..Henüz iş...

11. lizz

tuz gölü

Ynt: tuz gölü Güzel fotoğraflar,ellerinize sağlık...Onlarca kez yakınından geçmeme rağmen hala göremediğim bir güzellik... :)
  12. lizz

AY FOTOĞRAFLARI

Ynt: AY FOTOĞRAFLARI Harika fotoğraflar,bakmaya doyum olmuyor..ellerinize sağlık... :)

13. lizz

Yıldırım Fotoğrafları

Ynt: Yıldırım Fotoğrafları Fotoğraflar çok güzel,elinize sağlık...Ama benim için bu tür fotoğraf çekmek imkansız tabi...Zira ben şimşek duyduğum zaman odanın penceresine bile yaklaşmayan ve gergin bir şekilde bir an önce bitmesini dileyenlerdenim :)
  14. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Yurdum insanının müzik zevkindeki zenginlik/fakirlik beni sarsıyor zaman zaman........
  15. lizz

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Evet okumam gereken kitaplar listesinde ama hala sıra gelemedi ona...

16. lizz

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar Vahşetin Çağrısı'nı ben de beğenerek okumuştum..Beyaz Diş ise kitaplığımda okunmayı bekliyor yıllardır sıra gelemedi ona.. :) Ben geçenlerde Ye,Dua Et,Evlen'i okudum..Gerçekten güzel bir kitap...Şimdiler de Sonsuzluk Hecesi Lâ'yı beğenerek okuyorum....
  17. lizz

İnter Rail

Ynt: İnter Rail Bir iki yıla kadar ben de yurt dışı gezilere başlamak istiyorum..İnterraili ilk defa duydum..İlginç bir konu...takip...
  18. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Arkadaşlar,1 aydır tatilde olduğum için siteye girememiştim.Bugün bir fırsatını bulup girince son yazışmaları gördüm.Bahsedilen parçanın sözlerini netten de baktım,doğru anlayabilmek için.Sözlerde sıra dışı bişiy dikkatimi çekmedi..Klipte paylaşılan fotoğraflar ise nette...

19. lizz

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) Bu arada en son Toskana'da çektiğin tahıl balyalarının bulunduğu fotoğrafa bayılmıştım..Şimdi de Kapadokya ve Vangölü fotoğraflarına bayıldım.Vangölü fotoğrafında fotoşop olmalı di mi :) Bayağı bir yoğun renk cümbüşü var çünkü :)
  20. lizz

Ynt: Günün Parçası :) 2 gündür dinlediğim harika bir parça.... <iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xe3vri"></iframe>

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

SON KONULAR

Geri