Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?
çinliler uzaya adam gönderdi,araba yapacak teknolojileri fazlasıyla var,sadece fiyatına göre mal üretirler bu kadar basit,bence,
Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın
Konuyla ilgilenen arkadaşlara bi şey sormak istiyorum,
soru şu: Fiyatı yülselsede tüketimi artarak devam eden bir ürünün fiyatı nasıl düşer.?
Ynt: Ankara - Işık Dağı'nda Off Road Gezisi Duyurusu (06 Şubat 2011)
çamur kar,asfalt,taşlık vs vs bunların hepsinde aynı oranda iyi olacak bir lastik bildiğim kadarıyla henüz icat edilmedi, ;D bi yerden kazanırken diğer taraftan kayıp olur,
haklısın jeep ler başarılı ona güveniyorum zaten birde kar lastiği takıp gelicem inş.
diğer taraftan sen halat bağlama yerini halledebildinmi
zorluk derecesi standart araçlara göre yüksek olabilir belki bunu bilmiyorum birde mesafe ve süre uzadıkça maliyetlerde artıyor haliyle buda artı bir çekince yaratıyor olabilir.
Ynt: Arabası Olanlar Bu Haberi Atlamayın
%5 vs indirim yeterli değil,fiyatın en az %30 -%40 inmesi gerekli,diğer bir konuda eğer ufak firmalar %5-%7 arası indirim yapar ve büyük firmalarda bu nedenle müşteri kaybetmeye başlarlarsa onlarda şöyle bir kaç ay %8-%9 indirim yapar veya kısa...