Arama sonuçlarınız

1. ORHANBIYIKLI

Defender ile bir yol hikayesi

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi festivalden devam

2. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi :)
  3. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek yarın hallederim.iyi geceler.

4. ORHANBIYIKLI

Kişisel Galeri (eftaLYa) (Doğum ve Aile Fotoğrafçılığı)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) (Doğum ve Aile Fotoğrafçılığı) Tanrı sağlıklı ,mutlu,eylesinuzun ömürlü olsun.
  5. ORHANBIYIKLI

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER iş daha önemli doğrusunu yapmışsın ,dediğin gibi yaparız bir hafta sonu.

6. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi serhatcım merhaba valla resimler karıştı ,birtoparlayayım devam edeceğim iyilikle kal.

7. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi ;D ;D ;D aynen öyle vallahi ;D ;D
  8. ORHANBIYIKLI

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) eyvallah mutlaka geleceğim ,iki karede benden (kamerayı ayarlamayı unutmuşum özür)
  9. ORHANBIYIKLI

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) erhan merhaba güzel resimler,fakat kahvelerin daha güzeldi ,bizi ikramlarınla mutlu ettin birgün özel olarak yanına kahvemi içmeye geleceğim .

10. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi barbaros merhaba yok yok hakkını verdiğim söylenemez :D :D bugün istanbulun göbeğinde mazotum bitti makara olduk yani ;D ;D komple herşeyi ruhsata işletme sevdasına düştük,kartal ,pendik ,maslak,deken mazotu unuttuk ;D ;D

11. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi teşekkürler levent bey,hepsi arkadaşımız bizi hoş görürler elbet.
  12. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi oldu olmasına'da bende nefes kalmadı göktuğ, :D :D şimdi bir bozcaada turu yapalım diyorlar lakin bu tıknefes durumda olmaz,biraz kendimize gelelim. ??? ???

13. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi merhaba barış,sevmek böyle birşey, birşeyi seviyorsan yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışırsın,Tanrı herkesi sevdiği,mutlu olduğu,şeylerle uğraşmasını nasip etsin,gerçekten çok ilgi çekiyor,bugün leventte bir polis memuru durdurdu,epey inceledi,sohbet...
  14. ORHANBIYIKLI

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı) teşekkürler selim ,daha sıkı işler yapmam gerekecek anlaşılan :D
  15. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek :)

16. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek birkaç kare daha (resimlerin çözünürlüğü yüksek olduğundan 5 li gurup atamıyorum)
  17. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek deniz merhaba , arka korumalar ne yazıkki piyasada satılmıyor,bende trophy def.lerinden kopya çektim ,burada yaptırdım.birkaç iş beraber yapıldığından fiyatını bilmiyorum,yarın öğreneyim ,istersen aynısını yaptırabilirim,babana selam.
  18. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi

19. ORHANBIYIKLI

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı) :)
  20. ORHANBIYIKLI

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri