Arama sonuçlarınız

1. ORHANBIYIKLI

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. aynen öyle dostum ,eldeki malzemeyi düşüncelerime uydurmaya çalışıyorum ama uydurma birşey olmaması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. :D

2. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. teşekkür ederim ara vermedim sadece aradığımı bulamadım ,o yüzden biraz uzadı iş ,yakında bitecek inşallah, ölçüler benim istediğim gibi olmadı malesef 110 kupa bulabilseydik biraz daha rahat olacaktı boy,içten içe 210...
  3. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,ben aradığımı tam olarak bulamadım inşallah sizin proje değişikliğe uğramadan hayata geçer.

4. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. şu an bu halde sökülüp komple astar ve boyaya girecek.
  5. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı.

6. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. kestik biçtik ,işmize yaramayanları dağıttık ,şase kesiminide yaptık .

7. ORHANBIYIKLI

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. arkadaşlar burayı biraz ihmal ettim özür. malesef,aradığımız gibi bir 110 kupası bulamadık ,bende projeyi değiştirdim bir 110 kamyonet aldım,bundan yapıyorum.
  8. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek bukış beştepeler.
  9. ORHANBIYIKLI

Yalova'da Bir Parkur Daha; Beşpınarlar Tepesi

Ynt: Yalova'da Bir Parkur Daha; Beşpınarlar Tepesi bu kış bir kere çıkmıştım

10. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek bir ikide gökçe ada gezi fotosu.

11. ORHANBIYIKLI

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! BUNLARDA , ALKOLSÜZ
  12. ORHANBIYIKLI

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! alkol ve offroad ,bu isimle başlık bile açmıştım . tinerle çakmak gibi birşey bu azıcık akıl, çokça eğitimle aşabiliriz sanıyorum,altımızdaki araçlar zaten standart dışı ,oynamadık yerini bırakmatıp ,üstüne birde alkollü kullanmak!!!!!!!!!!!!!!. tanrının...

13. ORHANBIYIKLI

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. sağ olasın!da ben resimleri açamadım
  14. ORHANBIYIKLI

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. Çok teşekkür ederim arkadaşlar tokatta bir araç bulduk (tarık buldu )aracı bir çok eksiği olmasına rağmen (şanzıman dahil) 6000 tl istiyor ???,istanbula nakliye 1000 tl gelde çık işin içinden , :-[ olmadı tabiki aramaya devam...
  15. ORHANBIYIKLI

Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım. sıkıntısını yaşayanlar bilir güle güle kullan .

16. ORHANBIYIKLI

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. keşke konuyu aracı aldıktan sonra açsaydım,malesef kupa bulamıyorum ,bulduklarımda beni tanıdıkları ve projeji bildiklerinden ,fiyat cekerken ayakları yere basmıyor ,daha dün aracını 4000 tl ye satamayan ,bana gelince 6000 tl...
  17. ORHANBIYIKLI

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı güle güle kullan dostum
  18. ORHANBIYIKLI

BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011)

Ynt: BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011) uğruyor uğruyor dün kahvedeydi.sıkıntı yok

19. ORHANBIYIKLI

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. teşekkür ederim.
  20. ORHANBIYIKLI

Ynt: ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı. hepsini tanıyorum haberleri var .ilginize teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri