Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca bir uyarı:
Dün sıfır Likidgaz piknik tüpü taktım ateş yanmadı sonra sıfır Aygaz taktım tek seferde yandı. Aygaz piyasadaki 5 markanın en pahalısı ama çalışıyor arkadaş.
Süleyman hocam sayenizde ben de alabilmiştim bu dolaptan.Allah razı olsun çok işimi görüyor. Şuanda Gökçetepe kampındayız. Dolabın içi buz gibi 😀
Ben şahsen satmazdım, yine de hayırlısı olsun :)
Süleyman bey harika bir inceleme olmuş çok teşekkürler. Az önce amazon.de sipariş verdim 183€ (713 TL) geldi her şey dahil. İnşallah gümrüğe takılıp uğraştırmaz.
Hızlı cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim.
Aygaz piknik tüpünün 30 milibar basınçlı olduğunu gördüm ve 50 millibarlık buzdolabıyla çalışmayacağını düşünmüştüm.
50 mbar olan dolap ile 30 mbar dolabın arasında 50 Euro fark var ama nedenini ve farkını çözemedim hala.
Bu arada Süleyman bey...
Merhaba dolabınız hayırlı olsun. 50 mbar mı 30 mu sorabilir miyim ?
Eğer 50 milibarsa bizim aygaz piknik tüpüyle çalışıyor mu ?
Ayrıca kendi sorduğunuz soruların cevabını bulabildiniz mi ?
Çok teşekkürler kolay gelsin herkese