Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8
Teşekkür ederim tüm gezenbilir üyeleri nin yolu çorum alaca ilçesine düşerse beklerim burası açık müze hepinizi beklerim
Teşekkür ederim Ergün bey 2 tane alayım ne olur ne olmaz hazırda bulunsun olurda gezenbilir üyelerimin yolu çoruma düşer ihtiyaç olur kimse yolda kalmasın yarın arayacagım tekrar teşekkür ederim
arkadaşlar bana acil jeepin motorunda bulunan kayıştan lazım mumkunse 2 tane geçenlerde biraz tur atayım dedım gaz istasyonunda kayış yerınden çıkıp vantilatöre dolaştı tam 1 saatlik ugraştan sonra çıkarttım tekrar yerıne taktım ama kayışın bazı bölümleri...
USA dan sag ayna sag ön sinyal ve sag arka lamba 137 dolara getirdiler aynayı taktım digerlerinide bir ara takacagım Türkiyede çıkma olarak 3 parça sizce ne kadar tutardı arkadaşlar . Aracımı gazda çalıştırırken patlama yapıyor demiştim filitreyi...
Aracım şu an direk gazda çalışıyor yakında sosyete raktörümün çeşitli fotograflarını çeker gösteririm daha saglıklı bilgi alırım sizlerden saygılarımla . sag aynam usa dan gelecek :} ankaraya halen yolum düşmedi ki alayım .......
benım hayalim olan jeepi en sonunda aldım ama bayagı masraflı yakıt vergı parça vs vs ya bu deveyi güdeceyiz yada satacagız benım amacım güdmek aracımı modifiye yapmak istiyorum tavsilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bilinki gezenbilir...