Arama sonuçlarınız

1. ekiNoks

Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi

Ynt: Kan Gruplarına Göre Kişilik Analizi B Rh (+), Beni özetlemiş... :)

2. ekiNoks

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim ali babasına sormuş: - baba ben nasıl dünyaya geldim? -gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk.sabah kalktığımızda sen gelmiştin. bu fikir ali'nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş.yatarken yatağının çevresine şeker koymuş.sabah bütün...
  3. ekiNoks

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? 16.08.2010 tarihinde Partizani-Şumen / Bulgaristan...

4. ekiNoks

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? ilahi
  5. ekiNoks

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim bir çin atasözü der ki; çang çin çong vancing hong, jean heng cloud ching kong kadin peşinde koşmanin zarari yoktur, zararli olan onu yakalamaktir. bir başkasi der ki; ming yu cuang gang gu bankgung tyu tang ging gu toprak koca define gibidir, bulmak çok...

6. ekiNoks

Hikayeler

Ynt: Hikayeler "çok eski yıllarda krallıkla idare edilen bir ülke varmış. ama; bu ülkede , hukuk ve hakimler de varmış. törelere göre, bir vatandaş öldüğünde, şehir merkezindeki dev çan bir defa çalınırmış. uzun uzun da yankılanırmış. eşraftan birisi ölürse çan iki defa, büyük bir devlet adamı...

7. ekiNoks

Hikayeler

Ynt: Hikayeler Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim, tebdili kıyafet yapmış, Kuşlar Çarşısı'nı geziyormuş. Avcılar avladıkları kuşları, tuzakçılar yakaladıkları maharetli, eğitimli, güzelim kuşları satıyorlar. Bir ara gözü kekliklere ilişiyor padişah'ın. Bir grup kekliğin üzerindeki varakta...
  8. ekiNoks

Hikayeler

Ynt: Hikayeler DUT AĞACI VE AŞK Bir zamanlar birbirlerine âşık iki genç vardı. Kızın adı Tispe, delikanlının ki, Piremus idi. Yan yana evlerde otururlardı; birlikte büyüdüler ve çocukluklarından beri birbirlerine âşıktılar. Aileleri bu aşka karşıydı. Ama onlar, bu derin sevgiden...
  9. ekiNoks

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Süper... ;) :)

10. ekiNoks

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Yujen Vyatır - Kak tihichko se kapeha listata

11. ekiNoks

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim
  12. ekiNoks

Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız? Soda :)

13. ekiNoks

Arkadaşımız Fatoş'un (ekiNoks) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Fatoş'un (ekiNoks) Doğum Günü Kutlu olsun 1 saat önce döndüm canım... :)
  14. ekiNoks

Arkadaşımız Fatoş'un (ekiNoks) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Fatoş'un (ekiNoks) Doğum Günü Kutlu olsun Teşekkürler arkadaşlar. Bir süredir yurt dışında olmam sebebiyle PC' den uzak kaldım, dolayısıyla foruma da ancak göz atabiliyorum. Gecikmiş teşekkürümden ötürü kusuruma bakmayasınız... :)
  15. ekiNoks

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Lusi feat Slavi Trifonov - Po raba

16. ekiNoks

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Muhteşem :)...
  17. ekiNoks

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Kutluyorum ablacım :). Bu sefer başaracaksın inşallah... *** Benim de 21 Ağustos 2010 tarihinde bir sene olacak ;) :)...
  18. ekiNoks

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Spice Girls - Viva Forever

19. ekiNoks

Arkadaşımız Alp Bey' in (Alfonse) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Alp Bey' in (Alfonse) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu, mutlu olsun Alp... :)
  20. ekiNoks

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN