Arama sonuçlarınız

1. S

Jeep Oto Doğrultma Ve Uzatma Atölyesi

Ynt: Jeep Oto Doğrultma Ve Uzatma Atölyesi Hakkı bey,bu ustanın telefon no su varsa ve sakıncası yoksa burada paylaşıver.Anadolu'nun diğer illerinden kendisine ulaşmak gereği duyanlar olabilir.

2. S

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Sinan bey,sanırım Hakkı bey( Babalık) gibi sizde sessiz sedasız durup durup bir bomba patlatacaksınız.Mayıs ayından bu yana biraz hareket gözlemliyorum. Şu asvalt kraliçeleri pek tarzım değil ama nostaljik ve belki kullanım amacına uygun donanımlı...
  3. S

Mb Yapımı :)

Ynt: Mb Yapımı :) Mail attım ve resim üzerinde iki konuyu da izah ettim,bir zahmet göz atıver.Kupa konusuna gelince o göğüslükler epeydir duruyor,bir tanesini orijinaline uygun şekilde tamamlıyabilirsek binecek şekilde olmasını isterim.En azından pres baskı iki yan sacı dışarıdan temin edip...

4. S

Ynt: Mb Yapımı :) Müşteri öyle istiyorsa başka tabi. Benim Tuzla da şu an sanayide ve senden gelen siperi kullanacağım.Aslına bakarsan binip Aydın'a getirip sana teslim etmediğimede şu sıralar biraz hayıflanıyorum. Takım dolabını yerinden söktürdüm ve civatalı yaptırdım.İç taban kısmında dışa...
  5. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Yılmaz ustam,benim ve arkadaşlarımın da artık şu son yıllarda geçmiş dönemlerdeki hareketliliğimiz kalmadı.Geçmişte hem benzin ucuzdu ve ayrıca bizlerde daha erken yaşların enerji ve dinamizmi ile biraz da maceraperest insanlar olunca pek yerimizde durmuyorduk.Ülke...

6. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Yılmaz usta o bidonlar boş mu yoksa dolumu olduğuna bağlı.Birincisi arka kapak dizayn ve malzeme olarak baştan beri hep aynı(askeri olanlar hariç) Şayet bidonlar benzin dolu olarak da taşınıyorsa civata delikleri çevresinden kapağı çatlatıyor.Büyük pul da koysan...

7. S

Ynt: Mb Yapımı :) Yılmaz usta,bunu MB değil de hiç olmazsa M38 yapsaydın.MB havuzluk,arka kapak ,benzin depo kapağı,kürek-balta yeri ve ön siper MB ye göre hatalı.Sen o ön pancuru bir kenara ayır ve bir başka jeepte tamamen MB ye göre planlayıp o zaman kullan derim.
  8. S

Kısa Kaput :)

Ynt: Kısa Kaput :) Yılmaz ustam,bu tarz restorasyonların davamını dilerim.Ucube modifiyelerle çok sayıda jeep ortadan kayboldu,bari kalanların kıymetini bilelim.Tekrar eline sağlık.Binen hayırını görsün.
  9. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım

10. S

Cj Boya İşlemleri

Ynt: Cj Boya İşlemleri Size kolay gelsin.Benim Willys de şu an boyacıda ve komple zımpara oluyor. Renk konusuna karışmak istemiyorum.O sizin kendi zevkinize bağlı,ancak ben astar ve ara kat olarak korozyona karşı çok daha koruyucu olan çinko fosfat esaslı bir astar ve ara kat boya...

11. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Kilitler sağ ve sol olarak satılıyor. " A" yazanı dikkatle incelerseniz içeriden kilitlemek için küçük bir parçanın daha olduğunu göreceksiniz.
  12. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Emre bey,benim kapı dizaynım biraz farklı ve standart dışı ancak kapı iskeleti yine "tel kapı" tabir edilenden fakat yuvarlak demir yerine kare demirden olacak.Ayrıca kapılar tam ortadan kırma kapı ve üst parça belden kırılıp alta doğru katlanıyor.Eski halinin...

13. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Bu Helga-Olga meselesi gibi ben de sabah sabah jeep le yatıp Gaz la kalktım.Verdiğiniz linki epey inceledim. Toplam kaç adet gelmişti onu hatırlamıyorum ama Tokat Orman İşletmesinde en az iki tane olduğu aklımda.Sanki toplamda 4 taneydi gibi hatırlıyorum.Ard arda...
  14. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Anladım.Ben Türkiye'de " Mandallı kabin kilidi" adı altında satılanların resimlerini incelemiştim.Aslında o topuz üzerlerinde hiç yok,fakat takılacak şekilde içi klavuzlu yuvası mevcut.Uygun çap/diş te bir topuz alıp takılabiliyor.Sizdeki gibi içeriden ayrıca mandallı...
  15. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Sizinkinin içi tadilat yapılıp mı böyle oldu? yoksa kendi dizaynı mı böyle mandallı?Benim resimlerini incelediklerim farklı.Ancak baş parmak içi ile açılır cinsten ve yay da biraz sert olursa sıkıntı verecek gibi.Aşağıda resim ekliyorum.Oradaki siyah topuzun farklı...

16. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım İnceliyorum çok teşekkürler.Arka tarafından yani içeriden açma mekanizması biraz sıkıntılı göründü ama şöyle bir düşündüm de bisiklet fren elceği adapte edilebilir ve açma işlemini kolaylaştırabilir gibi göründü.Buradaki pano-trafo malzemeleri satanlara bir göz atayım...
  17. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Teşekkürler Osman bey.Evet Duct Canvas olarak batıda da bilinen ve dışarıda hem renk ve hemde kalınlık olarak çeşidi çok olan bir ürün.Körfez Savaşlarına kadar olan dönemde ( 2. Dünya Savaşı,Kore Savaşı,Vietnam Savaşı ) ABD malı askeri palaskalar bile bu üründü.Yani...
  18. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Teşekkürler,bu tür desenli ve vinil hatta polyester esaslı kumaş pek düşünmüyorum.Öncelikli tercihim pamuklu dokuma ve parafinli branda kumaşı veya aynı tür parafinsiz fakat gramajı ağır sık dokuma olabilir su itici sprey uygulamak bir olasılık. 2500 kalite branda...

19. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Emin,teşekkürler.Ürünlerini inceledim ve " DUCK" bezi başlığı altında 4 tanesine odaklanıp numune istedim.Şayet gönderirlerse elimde şöyle bir evirip çevirip gramaj olarak ve rüzgar yüküne dayanma açısından inceleyeceğim.Su iticiliğinden söz ediyorlar,ayrıca benim de...
  20. S

Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir... Arkadaşım , ben o aracı o fiyata satın alırım.Ancak beklentilerimizin ve kullanma amacımızın çok farklı olacağını da vurgulamak isterim.Şu an bendeki bunun çok benzeri bir'62 Tuzlayı sadece bazı kaporta ve boya bakımı için 4.000 TL...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri