Arama sonuçlarınız

1. kursad_hho

Jimny Ön Tampon Modifikasyon

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon Hafta sonu ön tampon epey hırpalandı :) , ön tamponu gözden çıkardım. Arkayı kurtarmaya çalışacağız. Ayna mahruti konusuna takıldım, 235 kullanıpta mahrutiye ihtiyaç duyan oldu mu?

2. kursad_hho

Ynt: Jimny Ön Tampon Modifikasyon 235 için gerekmez diye konuştuk Mehmet Becce Bey ile hatta lastikleri aldım, yanlış anlamadım sanıyorum. 235/75/15 uygulayıp sorun yaşayan kimse var mı, ? Ben sizin aracı takip ettim buradan, get leri ve lastikleri , sonra offseti de biliyorum. Çamurluk arkası...
  3. kursad_hho

Merhabalar, hafta sonu ön tampon hırpalandı biraz, hazır tampon işlem görecekken tamponu modifiye etmek istiyorum. İnşallah sonbahara doğru 2" yükselteceğim + 235/75/15 + Spacer+ alt koruma olacak. Bu plastik tampon kesme dikme işlemlerini nerede yaptırabiliryoruz. Bu konuda tecrübesi olanlar...

4. kursad_hho

2008 Suzuki Jımny

Ynt: 2008 Suzuki Jımny Teşekkür ederim aldım. Özelden cevap yazamıyorum, herhalde siteden kısıtlama var, buradan yazıyorum kusura bakmayın. En kısa sürede arayacağım. Birde adresinizi gönderirseniz uygun zamanda uğrayabilrim bile. Selamlar,
  5. kursad_hho

2008 Suzuki Jımny

Ynt: 2008 Suzuki Jımny Tolga Selam, seninle Suzukiciler Buluşmasında tanışmıştık, Jimny hakkında konuştuk. O zaman yoktu Jimny'im ama araştırdım gittim Ordu'dan aldım :) güzel temiz bir araç. Hemende çamura girdim. Ama çok çekildim o gün. Artık yükseltme ve lastik olmadan girmeyeyim diyorum. O...

6. kursad_hho

2008 Suzuki Jımny

Ynt: 2008 Suzuki Jımny Ahmet Bey Merhaba, Bende Jimny aldım yükseltme, lastik, alt koruma yaptırmak istiyorum. Tolga'nın arabasını Suzukiciler Buluşmasında görmüştüm, diğer yapılanlarında buradan takip ediyorum. Adres bilgilerinizi ve telefonunuzu alabilir miyim? Birde yükseltme ve alt koruma...

7. kursad_hho

Jimny 2" lift by ARWIN

Ynt: Jimny 2" lift by ARWIN Merhaba, yen irtifanız hayırlı olsun :) bende yeni Jimny aldım. Get lerle problem yaşadınız mı? Toplam yükseltme maliyeti ne oldu? Yakıtı değişti mi? Teşekkürler
  8. kursad_hho

2007 Suzuki Jimny

Ynt: 2007 Suzuki Jimny :) Bir sorum daha var. Lastik ve yükseltme yakıtı ne kadar arttırıyor? Şimdiden teşekkürler.
  9. kursad_hho

2007 Suzuki Jimny

Ynt: 2007 Suzuki Jimny Alper Bey Merhaba, Bende yeni Jimny 2006 sahibiyim, geçen alır almaz standart lastik ve yükseklikle offroad'a gittik. Tabiki çekilmekten kurtulamadık. Bende ilk etapta 235/70/15 lastik ve 2,5 inç yükseltme düşünüyorum ve de arazi şanzımanı elektrik motor koruması. Sizin...

10. kursad_hho

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) Aranıza yeni katıldım, henüz Suzukici adayıyım, daha aracım yok ama zehir kana çoktan bulaştı. Çok güzel gezi oldu. Bizi yanına alın Arda kardeşime teşekkürler. Bir kaç fotoda benden.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri