Arama sonuçlarınız

1. otecopel

1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) bayırım karedese inşallah beyaz lı grıli jumboosı vardır.mangalı güzel olur hani.

2. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) eyvah unuttuğum birşeyy var diyordum.bi sorsakmı arkadaşlara zıpkın için kac numara alsam tuz gölünde hangi balıklar olur acaba ;D saolasın levent cim iyiki aklıma getirdiğin vallaha
  3. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) evet arkadaşlar benim mazemelerim tamamdır. 1:deniz cantası içindekiler 2:güneş yağı 3:havlu 4:mayo 5:palet 6:deniz gözlüğü 7:snorkel 8:mone

4. otecopel

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler SLM.Flanşlar tornacıya yapılıyor yapılan flanş mevcut bijon somunlarına sıkılıyor yeni bijon saplamaları yapılıp onlarda cantları sıkıyor tabiki tornacı bu konuda iyibir işçilik yapması lazım yoksa eyvah eyvahh.
  5. otecopel

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari emre bizim araclara arka helozon arıyorum frontera a kasa yada maşka marka 2 yada 3 bakla yuksek bir amatisör bilgin olsun %50 meyillerde bu şekil güzel ama cok esnek geliyor biraz sert olması için uğraşıyorum ivmelenme istediğimgibi değil.avusturyada ki arkadaşlarla görüştüğüm...

6. otecopel

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari snorkel bilader ya pardon söylemiyi unuttum.

7. otecopel

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari SLM.frontera a kasa icin hava filitresi sağ tarafta bulabilirmisin. ???
  8. otecopel

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler herzaman beklerim o sizlerin güzelliği dostum.
  9. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) mehmet kardeş cekeriz biz ne vx80ler ne vx100 ler cektik senimi cekmiyeceğiz kardeşşşş fronteracııııııııııı vincde var strap halatta var.......

10. otecopel

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... ya dostlar nettiniz siz böyle yahu arkadaşlar kimse canını sıkmasın frontera hicbir yerini kırmaz ve kopartmaz.takip takip derken bir acıklama yapayım türkiyede bircok arac markası offroad da kullanılır bunun bilinen örneği vx100 ler onlar bile en...

11. otecopel

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler var güncelleriz.beklerim
  12. otecopel

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi biraz daha abarta bilirsin.fena değil

13. otecopel

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 16 cant vardemi üstünde.....
  14. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) hep asfalttan gitcez değilizya :o :o ;D ;D ;D
  15. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) .....

16. otecopel

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
  17. otecopel

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Hemde konforlu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  18. otecopel

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 TABİKİ FRONTERAAAAAAAAAAAAAAA

19. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) insan isterse nasipse olur bana hiç uygun değil ama imkanlarımı zorlayıp allahtan ölüm kalım olmassa gelicem.inşallah
  20. otecopel

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) yapalım kardeş şöyle güzel bir koy bulalım mangal yaparız.falan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri