Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar, iki yıl sonra bu sefer Balkanlara doğru ama maalesef yine karavansız olarak yola çıktık. Balkanlarda 2 afacanla gezimizi okumak isteyenler 2afacanla tatil adresine bakabilirler.
Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var.
Sayın Bagan,
Karavanım yok ama ben de karavan sevdalısıyım. Diğer arkadaşlar da mutlaka fikir belirtecektir ama anladığım kadarıyla önemli olan aracın dengeli ve yüksek torklu olması, gerektiğinde yokuşta bayırda sizi yolda bırakmayacağına dair güven vermesi...
Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına
Fatih bey,
Gezinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. Fotoğraflarınız sayesinde şu karlı kasvetli günlerde, gecenin bu saatinde içim açıldı. İnşallah ailece sağlık ve neşe içinde yapacağınız nice geziyi bizimle böyle paylaşırsınız...
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
Kerem bey, gezi notlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Oldukça güzel bir gezi olmuş. Biz de 2 çocuklu bir aile olarak geçen sene yurt dışına çıkmıştık. Garda gölüne, gardaland'e ve Venedik'e geçen sene biz de size yakın tarihlerde gitmiştik...
Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu
Gezi notlarınız paylaştığınız için teşekkürler. Mümkünse devamını da bekliyoruz. Bu arada, mahzuru yoksa araç modelinizi öğrenebilir miyim? Yemek pişirmek için kamp ocağı mı kullanıyorsunuz? Dolap koltuk arasına sığabilecek dar tip dolap mı? Ben de henüz...
Ynt: E P G 05&12 : Italya
Ferhat bey, çok güzel bir gezi olmuş. Bizlerle paylaştığınız için de ayrıca teşekkürler. Sayenizde anılarımız tazelendi:)Garda'dan Milano'ya giderken yolun sonuna doğru ben de şimdi sayısını unuttuğum döner kavşaklar sebebiyle ufak çaplı bir kriz yaşamıştım. Yalnız o...
Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "rüzgar" Dostumuzu Kaybettik
Duayen Hüseyin abimizi kaybettiğimiz yeni öğrendim maalesef. Allah rahmet eylesin, yakınlarına da çokça sabır versin.
Ynt: E P G 03: Arnavutluk Ve Karadağ
Ferhat bey, çok güzel bir gezi oluyor (olmuş). Bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. İmrenerek okuyoruz. Darısı başımıza diyelim :)
Ynt: Avrupa'da 3350+1800 Kilometre
19.08.2013 9. Gün Milan
Sabah kahvaltımızı (bu kez otelde) yapıp aracımıza atladık. Bu arada ufaklıklar medeni bir kahvaltıyı bayağı özlemiş, onu gördüm Araç kullanmayla ilgili en büyük kabusum tanımadığım, bilmediğim yerde park yeri aramak olduğundan...
18.08.2013 8. Gün Garda’dan Milan’a
Önceki akşam hesabı kapatmıştım, herhangi bir beklenmedik sürprizle karşılaşmadım. Sabah kahvaltımızı ettikten sonra hemen çadırımızı ve eşyalarımızı topladık, karşımızdaki İtalyan komşularımızla vedalaşıp yola çıktık...
Hüseyin bey,
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
15.08.2013 5. Gün Floransa’dan Garda’ya
Gezimizin 5. gününde daha önceden Sn. Mustafa ve Ebru Yetim’in ailece gitmiş oldukları ve onların gezisi sayesinde listemize aldığımız Garda gölüne gitmek üzere...
Değerli Arkadaşlar,
Gecikme için özür dilerim. İşi sıcağı sıcağına yapınca bitiyormuş gerçekten. Biraz işlerden, biraz da itiraf etmeliyim ki tembellikten geciktim.
14.08.2013 4. Gün Floransa
Kahvaltı biraz uzadığından, resepsiyondan aldığımız biletlerle...
Mehmet Bey,
Gecikme için özür dilerim. Bir gayret yazmaya başladım ama sonra okullar açıldı, işler yoğunlaştı. En kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım.
13.08.2013 3. Gün Ancona’ya Varış-Floransa
Yolculuk esnasında zaman zaman farklı duygular yaşadığım anlar oldu. Örneğin İpsala’dan ayrılıp Yunanistan’a girdiğimiz ilk anlarda yaşadığım tuhaf hüzün gibi. Ancona’ya vardığımızda da gördüğümüz ilk binalar...
12.08.2013 2. Gün Selanik-İgoumenitsa
Bugünkü ilk hedefimiz Selanik, ardından İgoumenitsa. Yaklaşık 400 km civarı yol yapacağız. Sabah yeterince erken kalkamadığımız için ancak 9.30 gibi yola çıkabildik. Birkaç saat sonra Selanik’e vardık. Selanik...
Seyahat
11.08.2013 1. Gün İpsala’dan çıkış-Kavala
Bayram ziyareti için gelmiş olduğumuz eşimin Enez ilçesindeki köyünden sabah 9 gibi çıktık, hedefimiz İpsala sınır kapısıydı. İlk kez yurtdışına çıkacağımız için ailecek heyecanlıydık. Türk tarafındaki sınır...