Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sıfır Cj'ler Geliyor :))))
lastikler insa turbo.arac son derece zevksiz.5 tane verseler kendi cj me degişmem.üstünden gecerim ben bunun.hiç heybetli degil.boynu bükük gibi durmuş.
Ynt: Altimetre Hakkında ?..
merhaba.bugun dediklerinizi uyguladım ve nasıl kullancagmı ogrendim.sogucak yaylasına cıktık tam 1013 le sıfırı çalıştırdım.ve yaylaa cıktıgımızda 1100 metreyi gosteriyordu.baska bir aracta navigasyon vardı ondada 1095 yazıyorudu.
Ynt: Samsun - Ladik Yeni Parkurlar Keşif Gezisi (7 Haziran 2009)
göktuğ abi bi resimde dikkatmi cektide aracın sola tam olarak yattı mı? sanki cam cercevesi one kaymış gibi.
Ynt: Altimetre Hakkında ?..
bunu deneyecegim abi.kamp var zaten yakında.gercekten cok faydalı bilgiler verdin abi.cok tesekkür ederim.barometre ozelligi gercekten cok iyiymiş :D