Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: yarış için vitara
merhaba evet bahsettiginiz araç bahsettigim aracla aynı.yarıs için çok ideal bi araç.cj5 imle offroad oyunlarında 2 tane kupa aldım ama tr şampiyonası cok farklı ve cj nin yol tutusu beni tedirgin ediyor.
merhaba kullanmakta oldugum 79 model cj5 im var.onu satıp yarışmak için kullanabilecegim bi vitara arıyorum.fiyatı 8.000 tl ile 10.000 tl arası.internette bitane 8.000 tl ye yarıs için hazırlanmış buldum.acaba bildiginiz yarıs için hazırlanmış araçlar var mı?
Ynt: Cj 5 Almalı mıyım?
cj kesinlikle tavsiye ederim ama iyi yapılmış usta kişilerce toplanmış olanını.bizde 5 senedir cj var bir kere yolda bırakmadı cok sukur hemde cok extreme kosullarda kullanmamıza ragmen.
Ynt: Off Road Yarış Aracının İç Görüntüleri
merhaba paylaşım için teşekkürler.bu arac kaç model kaç cc ve ayrıca motoruna ne gibi işlemler yapılmış acaba?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkese iyi günler yarıs cok guzeldi.taşlıktaki de serdivandakide.gezenbilirdeki abilerimle ablalarımlada tanıstıgım için çok mutlu oldum.bu arada serkan abi aracındaki problem giderildimi ?
Ynt: Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010)
Çok güzel bir gezi.Kız arkadasım musait olsaydı bende boyle bi organizasyon yapıcaktım.neyse hayırlısı olsun =).
Ynt: Çok Önemli!
Çok güzel bir hatırlatma.Bizde evimizde kapının önüne herzaman ekmek bırakıyoruz.Hatta babam sokakta yasıyan hayvanlar için ekmek bile alıyor.Kapımızın önünde tanımadıgımız misafirlerimiz için herzaman bir kap su ve ekmek vardır.