Arama sonuçlarınız

1. J

yarış için vitara

Ynt: yarış için vitara tecrübe edene kadar gezerim artık.benimde endişelendigim nokta acaba 4.2 motordan sonra 1.6 motor beni tatmin edicekmi.

2. J

yarış için vitara

Ynt: yarış için vitara merhaba evet bahsettiginiz araç bahsettigim aracla aynı.yarıs için çok ideal bi araç.cj5 imle offroad oyunlarında 2 tane kupa aldım ama tr şampiyonası cok farklı ve cj nin yol tutusu beni tedirgin ediyor.
  3. J

yarış için vitara

merhaba kullanmakta oldugum 79 model cj5 im var.onu satıp yarışmak için kullanabilecegim bi vitara arıyorum.fiyatı 8.000 tl ile 10.000 tl arası.internette bitane 8.000 tl ye yarıs için hazırlanmış buldum.acaba bildiginiz yarıs için hazırlanmış araçlar var mı?

4. J

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? cj kesinlikle tavsiye ederim ama iyi yapılmış usta kişilerce toplanmış olanını.bizde 5 senedir cj var bir kere yolda bırakmadı cok sukur hemde cok extreme kosullarda kullanmamıza ragmen.
  5. J

Off Road Yarış Aracının İç Görüntüleri

Ynt: Off Road Yarış Aracının İç Görüntüleri merhaba paylaşım için teşekkürler.bu arac kaç model kaç cc ve ayrıca motoruna ne gibi işlemler yapılmış acaba?

6. J

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese iyi günler yarıs cok guzeldi.taşlıktaki de serdivandakide.gezenbilirdeki abilerimle ablalarımlada tanıstıgım için çok mutlu oldum.bu arada serkan abi aracındaki problem giderildimi ?

7. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Maaşallah arabanız çamurlu daha guzel durmuş.sattıgınızı sanıyordum.
  8. J

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Adam clay&ocean's four-beautiful life.
  9. J

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon Kolay gelsin.Stop lambaları cok guzel durmuş.

10. J

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

11. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Sorma Hasan abi ya.Arasıra dağlardan sesler duyuyorum diyorum heralde Hasan abi canavarıyla turluyor =).
  12. J

Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010)

Ynt: Discovery V8 ile İlk Gezimiz; Maşukiye - Kartepe - Adapazarı (14 Şubat 2010) Çok güzel bir gezi.Kız arkadasım musait olsaydı bende boyle bi organizasyon yapıcaktım.neyse hayırlısı olsun =).

13. J

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri 10 numara fotograf Hasan Abi.Jeepinde maşallahı var.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  14. J

Not Defteriyle 4x4

Ynt: Not Defteriyle 4x4 Helal olsun.Güzel.
  15. J

CJ - 5 ve CJ - 7

Ynt: CJ - 5 ve CJ - 7 :D :D :D :D :D Foto çok matrak :D :D

16. J

Off Road Lastikleri

Ynt: Off Road Lastikleri Merhaba hangi ebatlarda gelicek.Almaya kesin kararlıyım ama bir türlü bulamıyorum.
  17. J

Zevkli Bir Top Oyunu

Ynt: Zevkli Bir Top Oyunu Konuyu tozlu raflardan buldum.Bende 19.levelde kaldım =):
  18. J

Çok Önemli!

Ynt: Çok Önemli! Çok güzel bir hatırlatma.Bizde evimizde kapının önüne herzaman ekmek bırakıyoruz.Hatta babam sokakta yasıyan hayvanlar için ekmek bile alıyor.Kapımızın önünde tanımadıgımız misafirlerimiz için herzaman bir kap su ve ekmek vardır.

19. J

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Cengiz Kurtoğlu-Aşka saygı duymayanın.
  20. J

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Güllü-çıldıracağım =).

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri