Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Mükemmel.....Keşke bu resimleri uygun bir başlık altında doğa yürüyüşünde ya da kanyon bölümünde paylaşsaydınız.....Daha fazla arkadaşımız görsellerden faydalanırdı diye düşünüyorum....
İhale bana kalmış, evet itiraf ediyorum nöbete gelmeyende bendim....Daha sonra diğer yaptıklarımı da anlatacağım asın beni....
Adaş Ekinoksun elinde gördün tabi silahı böyle oldu dimi....
Bacaklarından asalım 3 gün sallansın, karşısına geçip keyifle kahvelerimizi içelim.... ;D ;D ;D Tabi her türlü öneriye de açığım..... ;D ;D
Bak itiraz hemen....Bunlardan bir iki tanesini sallandırcan Taksim meydanında bak bir daha yapıyorlarmı... ;D ;D ;D
Bu haftasonu hiç bir şey yapamadım adaşım... :( :(
Cumartesi mesai vardı, çalıştım. Odak şimdi Dato ile birlikte eğitim veriyor onlarla kış tırmanışı eğitimi için Uludağ zirve civarına çıkmayı umuyordum ama yetişemedim...Pazar da eh işte geçti....Serde...
Ben biliyorum abi başıma geleceği.... ;) :D :D Üstelik daha ilk itiraz.... Ben haftasonu kesinlikle forumdaydım, üstelik çağdaşta forumdaydı ama bizim nöbetimiz geçen haftaydı.... Adaşım sen Ekinoks' un savunmasını almaya kalkarsan sitenin yarısına işlem...
TUTANAK
09-10/01/2010 tarihleri arasında Gezenbilir.com sitesinin Trekking serbest muhabbet köşesinin nöbetçileri olan NEHİR ve Ekinoks sair isimli kullanıcıların belirtilen gün ve saatte...
Kemal abi selamlar ve iyi yolculuklar....
Anlattığın kadar varmış seni aradığım yer, resimleri bekliyoruz....
Adaşım hafta sonu nöbete gelmeyenlerle alakalı ben tutanağı tutuyorum, sen savunmalarını alırsın artık... :D :D :D
Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz?
Sus ağlama dönemem canım sana bir daha
Vazgeç git diyemem ki gururuma
Yazık olmuş o masum saf duygulara
Yalnızlık güzel şeydir zor olsa da ilk defa
Sus ağlama perişan halim bir tek kalan bana
Onu da alma benden sığındığım
Bir gönül macerasıydı diyorum
O mahçup...
Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.
Telefon numaramı özelden yolluyorum.... Sorularına cevap veremediğim için üzgünüm Uludağ konusunda benden daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır, ayrıca bende birkaç dostuma sorup cevap vermeye çalışırım...Ancak...
Ynt: Çin'e Çay İçmek için Yürüyecek Arkadaş(lar) Aranıyor!.
Sn. Eternalburzum
Sizi kıskanarak ve imrenerek takip ediyorum, böyle bir aktiviteye cesaret edebilirmiydim, açıkcası pek sanmıyorum..... Bursa ve Uludağ civarına geldiğinizde herhangi bir ihtiyacınız için çekinmeden arayabilirsiniz...