Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)
Sizleri kıskanmama rağmen tebrikler ve bu güzelliği bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler..... :D
Söylemeden geçemeyeceğim son fotoğraflardaki atıl kamyon lastiği beni çok üzdü.... :'(
Ynt: Uludağ Milli Parkı Tur Güzergahları ve Alternatif Parkurlar
Güzel bir kitap çalışması, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent konseyine ve Uludağ çalışma grubuna teşekkürler...Bu arada seninde emeğine sağlık.....
Ynt: Gezenbilir Ağrı Dağı, Doğu Anadolu ve Karadeniz Gezisi
Sedat Bey,
O tarihlerde bende Ağrı tırmanışıdan dönüş yolunda ya da Doğubeyazıt' ta olacağım...Görüşmek temennisiyle..
Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?
Selamlar....
Ağrı bu senede benim etkinlik listemde, Ağrı Valiliği geçen sene düzenlediği etkinliği bu senede tekrarlar umarım.... ;)
Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)
Hayırlı satışlar arkadaşım...
Çok temiz bir araca benziyor, umarım aile içinde kalır...(ya da ben de) ::) Aracınızla ilgileniyorum ancak şu an mümkün değil bazı beklentilerim var umduğum gibi neticelenirse kapınıza dayanırım haberiniz ola... ;D ;D
Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu"
Yaşar Hocam aynı dertten bende oldukça muzdarip' im....Üstelik olay daha duyulmadan kaybolanların arasında mıyım diye teyit etmek ve dalga geçmek için arayanlar oldu...
Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu"
Selamlar...
Bahse konu haberi yapan muhabir arkadaş (H.T) senelerdir tanıdığım ve güvendiğim bir muhabirdir. Yorumları okuduktan sonra haberi yapan (H.T) ile yaptığım görüşmede bana aktardıklarını paylaşmak istedim. "Kazazede...
Selamlar,
Hayalim olan 4x4 ' e ulaşabilmek için zaman zaman vasıta ilanları bölümüne giriyorum. İlan verenler ilk etapta doğal olarak fiyatları yüksek yazarken, ilerleyen sayfalarda fiyatta indirim yapabiliyorlar. Aracın güncel fiyatını öğrenebilmek adına sayfalarca takip notları okuyoruz...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)
LOÇ' a katılmayı düşünmüyorum adaşım, çok kalabalık oluyor ben hoşlanmıyorum o tür faaliyetlerden...Aynı tarihlerde benim farklı planlarım var.. ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Lopez' de izledik yaşlı başlı adamı... ;D yorgun olursun tabii o kadar çamurdan sonra... ;D ;D
Ahmet orada bişi dikkatim çekti neden Suzi' lerin önünde Defender'ların arkasında halat var... ;D ;D ;D