Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Özlemişim siteyi...

2. skydiver26

Satılık Defender 110 87 Model

Ynt: Satılık Defender 110 87 Model Hayırlı satışlar forum içerisinde çok beğendiğim bir araç....
  3. skydiver26

Valla Kanyonu Geçişi ( 2011)

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi ( 2011) Sizleri kıskanmama rağmen tebrikler ve bu güzelliği bizlerle paylaştığınız için ayrıca teşekkürler..... :D Söylemeden geçemeyeceğim son fotoğraflardaki atıl kamyon lastiği beni çok üzdü.... :'(

4. skydiver26

Uludağ Milli Parkı Tur Güzergahları ve Alternatif Parkurlar

Ynt: Uludağ Milli Parkı Tur Güzergahları ve Alternatif Parkurlar Güzel bir kitap çalışması, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent konseyine ve Uludağ çalışma grubuna teşekkürler...Bu arada seninde emeğine sağlık.....
  5. skydiver26

ağrı dağı tırmanışım

Ynt: ağrı dağı tırmanışım Üstadım tebrikler.....Ne yalan söyleyeyim kıskandım.. ;D ;D ;D

6. skydiver26

Gezenbilir Ağrı Dağı, Doğu Anadolu ve Karadeniz Gezisi

Ynt: Gezenbilir Ağrı Dağı, Doğu Anadolu ve Karadeniz Gezisi Sedat Bey, O tarihlerde bende Ağrı tırmanışıdan dönüş yolunda ya da Doğubeyazıt' ta olacağım...Görüşmek temennisiyle..

7. skydiver26

Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara

Ynt: Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara Hayırlı satışlar Ahmet.... Bi güncelde benden gelsin.... ;D
  8. skydiver26

Arkadaşımız Ahmet Gündüz'ün (arwin) Babasına Acil Şifalar Diliyoruz

Ynt: Arkadaşımız Ahmet Gündüz'ün (arwin) Babasına Acil Şifalar Diliyoruz Çok geçmiş olsun Ahmet....Acil şifalar
  9. skydiver26

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? Selamlar.... Ağrı bu senede benim etkinlik listemde, Ağrı Valiliği geçen sene düzenlediği etkinliği bu senede tekrarlar umarım.... ;)

10. skydiver26

Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.)

Ynt: Satılık - 1987 Model Defender (215.000 Km.) Hayırlı satışlar arkadaşım... Çok temiz bir araca benziyor, umarım aile içinde kalır...(ya da ben de) ::) Aracınızla ilgileniyorum ancak şu an mümkün değil bazı beklentilerim var umduğum gibi neticelenirse kapınıza dayanırım haberiniz ola... ;D ;D

11. skydiver26

Niğde Demirkazık'ta bir Dağcı Kayboldu

Ynt: Niğde Demirkazık'ta bir Dağcı Kayboldu Çok üzücü bir haber bu İnşallah sağ salim bulunur..Dualarımız seninle Serkan...
  12. skydiver26

Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu"

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" Yaşar Hocam aynı dertten bende oldukça muzdarip' im....Üstelik olay daha duyulmadan kaybolanların arasında mıyım diye teyit etmek ve dalga geçmek için arayanlar oldu...

13. skydiver26

Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu"

Ynt: Türk İşi Kaybolma Hikayesi "Uludağda Dağcılar Kayboldu" Selamlar... Bahse konu haberi yapan muhabir arkadaş (H.T) senelerdir tanıdığım ve güvendiğim bir muhabirdir. Yorumları okuduktan sonra haberi yapan (H.T) ile yaptığım görüşmede bana aktardıklarını paylaşmak istedim. "Kazazede...
  14. skydiver26

Satılık İlanları hk.

Ynt: Satılık İlanları hk. Teşekkür ederim adaşım...
  15. skydiver26

Satılık İlanları hk.

Selamlar, Hayalim olan 4x4 ' e ulaşabilmek için zaman zaman vasıta ilanları bölümüne giriyorum. İlan verenler ilk etapta doğal olarak fiyatları yüksek yazarken, ilerleyen sayfalarda fiyatta indirim yapabiliyorlar. Aracın güncel fiyatını öğrenebilmek adına sayfalarca takip notları okuyoruz...

16. skydiver26

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Çok üzücü bir haber....Faruk Abi'mize Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum...Toprağı bol, mekanı Cennet olsun...
  17. skydiver26

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) LOÇ' a katılmayı düşünmüyorum adaşım, çok kalabalık oluyor ben hoşlanmıyorum o tür faaliyetlerden...Aynı tarihlerde benim farklı planlarım var.. ;D ;D ;D
  18. skydiver26

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) Senin için bir kere boşverebilirim diyeti.... ;D ;D ;D

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Beni defender veya Disco1 almak için fazlasıyla zorluyorsunuz... ;D ;D ;D
  20. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Lopez' de izledik yaşlı başlı adamı... ;D yorgun olursun tabii o kadar çamurdan sonra... ;D ;D Ahmet orada bişi dikkatim çekti neden Suzi' lerin önünde Defender'ların arkasında halat var... ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri