Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi Valla doğru söze ne denir bende çok özlemişim, hoşbulduk Fatma.. ;D

2. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Daimi Nöbetçi.... ;D ;D ;D
  3. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Ferdane, sayfanın yeri değiştikten sonra giren pek olmuyor (erişim izni sanırım) onun için nöbet sistemi çöktü... ;D ;D

4. skydiver26

Çibörek Destanı.. :) (Tatarca-Türkçe)

Ataydan kalgan bizge: Etli, maylı, kamuraş. Atadan kalmış bize etli yağlı hamuraşı Köbetemen katlama, lakşa, cantık, tataraş, Köbete ile katlama,lakşa,cantık,tataraşı Sarıburma, kalakay, kavurma börek, ummaç, Sarburma,kalakay,kavurmabörek,ovmaç Şilter, salma, irimçik, tabak börek, bazlamaç...
  5. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam arkadaşlar... (Seyyah34) Kemal abinin sizlere yazmamı istediği mesajı altta aynen geçiyorum... ************ - Kuzey kutbunda donan;üşüyen tüm arkadaşlarımıza güzel Alanyamızın 15 derecesıcak olan muz bahçelerindenen sıcak en samimi selamlarımızı ve...

6. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sakın ha..... Naşide GÖKTÜRK

7. skydiver26

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi İyi akşamlar, Eskişehir'de aktivite düzenlenmiyor sanırım yada bizlerle paylaşılmıyor...Neyse sömestr tatilinde büyük ihtimalle Eskişehir' deyim ve karda(yağdığını varsayıyorum) 1 gece kamplı yürüyüş yapacağım...Gelmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata...
  8. skydiver26

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sen yağmur ol ben bulut!!
  9. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sadece Ekinoks değil sanırım bir çok arkadaşta buraya gelemeyecek, artık senle ben muhabbet ederiz... ;D ;D Sayfalar geri geldi.. :o :o

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fazla sayfalar temizlenmişte yeri de değişmiş, buraya girebilmek için arkadaşlar sanırım erişim izni alacak...Öyleyse buraya dışarıdan fazla katılımcı gelmez ki...Ben tesadüfen öğrenmiştim erişim iznini ;)

11. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar, nolmuş yaf, burayı zor buldum... ;D
  12. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben çay alayım, kahveyi yeni içtim..Ferdane hoşgeldin, güle güle(Bu ara ne sık kullanılyor bu laf) ;D ;D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yettim gari adaşım... ;D ;D ;D
  14. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ya bu aralar senin her yazdığına balıklama atlamıyorum, daha yarası taze ya Dmho' nun, aklıma geldi de yinede ben anlamamazlığa geleyim dedim... ;D ;D ;D ;D
  15. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D Fransız kaldım.. ;D ;D ;D

16. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fotoğraflarını yerleştireceğimiz bir hafta sonu etkinliğimiz bile yok... :( Evde kaldık... ;D ;D ;D
  17. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar :D :D Kemal abi, kalkıp gelesim geldi, Fatoş' un dediği gibi birde nispet yapsın neler olacak.... ;D ;D ;D
  18. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kemal abi bu resme imrenmemek elde mi? Sen istediğin kadar nispet yapmadığını beyan et... ;D ;D ;D Offf! off

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben hastayım zaten bu Tv kanallarının yayın anlayışına, her deniz mevsimi yaklaşınca Jaws yayınlamalarıda beni dellendiriyordu.. :D
  20. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Perihan hanım sabah çok soğuktu, gerçi hala soğukta sabah ki gibi değil, yukarılara kar yağıyor soğuğunu aşağıda çekiyoruz...Bekliyoruz kar yağışını şöyle lapa lapa yağsada biraz neşelensek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri