Arama sonuçlarınız

1. skydiver26

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tünaydınlar :D

2. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben yaptığım zamlarla oranı tuttururum adaşım... ;D ;D ;D
  3. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Afiyet olsun arkadaşlar kahve sırası kimdeydi... ;D ;D ;D

4. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Pardon da 1600 kalorilik diyette sabahları ne öneriliyor siz ne yediniz.... ;D ;D İnanmayan 771. sayfaya baksın, kocaman bir eski kaşar, simit ve şekerli çayla kahvaltı yaparken yakalandı...Bir öğünde aldı zaten 2600 kalori... ;D ;D
  5. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben hepsini çıkarırmıyım, bizimkiler duruyor İngiltere yolcularına tadımlıktı bu... ;D ;D ;D

6. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biz bu ingiliz ekonomisi çökertiriz abi... ;D ;D ;D

7. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Malum bugün ayın 15'i ağzımız tatlansın dimi...Buyrun,
  8. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben normal yollardan sokamayacağımı bildiğim için evde çalışmalara başladım... ;D Bazıları hazır... ;D ;D ;D
  9. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlısıyla İngiltere bunları bir kabul etseydi... ;D ;D ;D

10. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet Denizli' deymiş.. :D :D Altındaki yorumlardan bir iki örnek; - areyipbadıkları eleman nası olcemiş bileniniz vamı - Eleman areyyosunuz emme ne iş yapceni yazıveseydiniz ya bizdi ona göre başvuradık demi yaa:)) - ule bu elemanı nere ariverilemis...

11. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet bayılıyorum şivesine, bu paylaşım altındaki yorumları bir okusanız müthiş... :D
  12. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bilin bakalım ilan hangi ilimizde.. :D :D

13. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sanmıyorum tatil moduna girdiklerini adaşım şimdi gelir, Fatoş' da akşam nöbetçiydi gerçi erken kaçtı ama onunda gelmesi an meselesidir....
  14. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Asiye, günaydın arkadaşlar... :)
  15. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Cıkkss, kırışmam.... ;D Sen oğlan tarafı olcan senle niye kırışayım...Biz o paraya bira alcaz Arwinle içecez ;D ;D ;D Bu arada hayırdır bu saatte sen burdasın...Nöbet seninse ben bir dolaşayım geleyim... ;D ;D ;D

16. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hele bir o tarih gelsinde bakarız....Kaçırırmıyım toprak bastıyı.... ;D ;D ;D
  17. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Eh ben bunun intikamını almazmıyım, adaşım kusura bakma toprak bastıya zam yaptım hazırlığını ona göre yap...Asiyeye de bir şeyler düşüneceğiz artık... ;D ;D ;D
  18. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bende bulamadığım için safa yatıyorum napayım.... ;D ;D ;D Güzel keklendik be, hala gülüyorum halime.. ;D ;D ;D

19. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ne gülüyon ikimizide güzelce keklediler.... ;D ;D
  20. skydiver26

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Adaşım traş köpüğündede varmış, hergün traş olmak zorunda kalmayacaksam yasaklansın ben rakıyı susuzda içerim.... Ayrıca bayattı.. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri