Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Pardon da 1600 kalorilik diyette sabahları ne öneriliyor siz ne yediniz.... ;D ;D İnanmayan 771. sayfaya baksın, kocaman bir eski kaşar, simit ve şekerli çayla kahvaltı yaparken yakalandı...Bir öğünde aldı zaten 2600 kalori... ;D ;D
Evet Denizli' deymiş.. :D :D Altındaki yorumlardan bir iki örnek;
- areyipbadıkları eleman nası olcemiş bileniniz vamı
- Eleman areyyosunuz emme ne iş yapceni yazıveseydiniz ya bizdi ona göre başvuradık demi yaa:))
- ule bu elemanı nere ariverilemis...
Sanmıyorum tatil moduna girdiklerini adaşım şimdi gelir, Fatoş' da akşam nöbetçiydi gerçi erken kaçtı ama onunda gelmesi an meselesidir....
Cıkkss, kırışmam.... ;D Sen oğlan tarafı olcan senle niye kırışayım...Biz o paraya bira alcaz Arwinle içecez ;D ;D ;D
Bu arada hayırdır bu saatte sen burdasın...Nöbet seninse ben bir dolaşayım geleyim... ;D ;D ;D
Eh ben bunun intikamını almazmıyım, adaşım kusura bakma toprak bastıya zam yaptım hazırlığını ona göre yap...Asiyeye de bir şeyler düşüneceğiz artık... ;D ;D ;D
Bende bulamadığım için safa yatıyorum napayım.... ;D ;D ;D Güzel keklendik be, hala gülüyorum halime.. ;D ;D ;D
Adaşım traş köpüğündede varmış, hergün traş olmak zorunda kalmayacaksam yasaklansın ben rakıyı susuzda içerim....
Ayrıca bayattı.. ;)