Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Merhabalar..
Daha önce kendimi off-road bölümünde tanıtmıştım ancak karavan bölümünde de "Merhaba ben geldim" demem gerektiğini düşünüyorum
Ben Naci ATEŞ. 25 yaşında Fen Bilgisi öğretmenliği mezunu yarı-işsiz bir öğretmen adayıyım yaklasık 4 ay öncesine kadar...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...
Beni sen nasıl terkettin
Bırakıp gittin
Çok ayıp ettin
Eywallah
Şimdi halsizliğin tutsun
Motorun bozulsun
Domuz gribi ol inşallah
BKM Oyuncuları (Çok Güzel Hareketler Bunlar)
Ynt: Chevy 1996 Blazer S10 Service Manuel
Sanırım daha da yaklaşıyoruz ama şimdilik bulabildiğim bu kadar
Müsait olduğumda tekrar aramaya devam edeceğim (service manuel için)
İşinize yaradığına sevindim.
Kolay gelsin, saygılar...
Burak Bey
bugüne kadar servis kitapçığıyla hiç işim olmadığıni belirtmek isterim öncelikle sizin verdiğiniz bilgiler işığında tekrar araştırma yaparak bir dokümana ulaştım. Ancak içeriği konusunda hala şüphelerim var :D :)
Burdan Buyrun....
Bu...
Merhabalar Burak bey
Cevap yazdıgım sırada siteden indirip kontrol edemedim ama aradığınızın bu olduğunu düşünerek adresi veriyorum.Umarım aradığınız dosyadır.
Burdan buyrun.
Kolay gelsin. Saygılar..
Ynt: Burası Neresi?
merhabalar
Aklımda kalan böyle bir görüntü vardı tam mevki olarak dogru yazamayabilirim ama Çanakkale - Yeniköy (Papaz plaji) diyorum
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhabalar Ben Naci Ateş
25 yaşındayım.Çanakkale-Çan ilçesinde yaşıyorum
Fen bilgisi öğretmenliği mezunu işssiz biriyim.
Birçok gezenbilirci gibi off-road- karavan- camping-otomobil- araç restorasyonu meraklısıyım.
kendime ait aracım yok uzun vadede defender...