Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4*4 low2 garage
Ilk ve tek subemiz aslinda baska yerlerde dagilmanin isi aksatmaktan baska birsey olmadigina inaniyoruz.
+90 (545) 654 81 95 ayhan kalayci ustamizin ismi tum detaylari konusabilirsiniz kendisiyle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Buggy İçin Uygun Araç
Ustunde zaten cok oynama yapicaksiniz.bence burda onemli olan sasenin saglam ve hafif olmasi bu ikisi ayni anda mumkun olmayacak malesef.belki tofas sase ile motoru kullanilabilir.uzerine mumkun oldugunca az ama maksimum guvenlik icin borulari koymaliyiz.cok orumcek...
Ynt: Buggy İçin Uygun Araç
Oncelikle iki lastik arasi mesafenin kisa olacagi ve saga sola iyice acabiliceginiz bir araca oncelik vermeniz dilegi ile.bu sayede hem tepelerden gecebilir hemde devrilme riskini azaltmis oluruz.
Iletisim numarasi mevcut dilediginiz zaman arayabilirsiniz.elimizden geleni yapmak icin burdayiz lakin bu isler yukseltme ve lastik diye girilir.sonra ofsetli jant daha buyuk lastik aydinlatma diye devam eder bu asamadan sonra bide tampon yapalim icine vinc koyalim deriz...
Istediginiz seyler cok extreme seyler degil forester icin takozlr satiliyor piyasada diger araclara yapilandan farkli bisey de degil :) aydinlatma konusunda da universal urunler birlikte oturup internetten orneklere bakarak bi plan yapilabilir :)
Sent from my iPhone...
Buraya yazamadigimiz sure icinde bolca arac yaptik piyasaya guzel araclar kazandirdik bir kac resim yukleyelim dedim burasida bi hareketlensin :)
Ynt: Telekom 110 Defender Fabrikasyon (otokar) Vincin Tüv'den Geçmesi Sorunu
Ruhsatta sorun olur zaten cok kolay bisey degil o dediginiz.
Ynt: Telekom 110 Defender Fabrikasyon (otokar) Vincin Tüv'den Geçmesi Sorunu
Bildigim kadari ile otokarda vinc standart her aaca uygulanmiyor.fiyat listesinde de ekstra olarak fiyat veriliyor.durum boyle olunca orjinal vinc diye bir tabir kullanmak yanlis olur.bence otokar a yuklenmek yerine...
Ynt: Yaz à Merhaba Kampı / Overland Turkey
Bi kac foto da benden :) kamp superdi cocuklar cok eylendi,gerci buyukler daha cok eylendi stres atti gibi gozukuyor :) can sikici en ufak bisey yasanmadi cok keyifli guzel gunlerdi sikintisiz herkes evine mutlu dondugune gore bu mukemmel hafta sonu...
Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı
Bituself yaptim pek memnun kalmadim kaplamacilarda ayni malzemeye 140 lira metrekaresi dedi.o sebeple sordum