Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 forumu gezmek gibi minik bir zahmete!! kalkışırsanız aracınızın son vida ve puluna kadar tüm detayları, olası sorunları ve modifikasyonlar ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz : )) aramıza hoş geldiniz, kazasız, belasız binmeniz dileği ile......

2. euzlu

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? 1) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 2) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 3) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 4) 2003 - 2.7 crd - WJ - Uğur Kaya (uğur23) - Bulgaristan 5)...
  3. euzlu

2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileği ile.... şimdi size tek tavsiyem orta susturucuyu çıkartıp 9 luk düz boru taktırmanızdır : )) ki "dadından yenmez" sese kavuşursunuz, müptelası olursunu : ))) tekrardan hayırlı olsun..

4. euzlu

2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum Nelere dikkat etmen gerektiğin ve her iki kasanın da artı ve eksileri ile ilgili tüm detaylar forumda var, biraz çaba ile tüm bu detaylı bilgilere ulaşabilirsin, bu minik uyarıdan sonra gelelim tavsiyeye; eğer orta ve ağır off road...
  5. euzlu

Jeep 4.7 V8 Performans

Ynt: Jeep 4.7 V8 Performans Drag yarışcısımısınız?? ;D bu değerleri LPG demi yapıyorsunuz, LPG de ise kit bakımlı mı, benzinde denediniz mi, lastiğiniz nasıl, hamuru, ebadı ve tipi ne, hangi zemin şartlarında denediniz, direkt kickdown ilemi denediniz yoksa 1. vites ile kalkıp kendiniz mi...

6. euzlu

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: Grand Cherokee 5,2 V8 Yeni Alımı İle İlgili. bu arada araç 97 5.2 ZJ Avrupa Versiyondu, lpg ise karışık parçalı bir sistemdi : ))

7. euzlu

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: Grand Cherokee 5,2 V8 Yeni Alımı İle İlgili. ben 31" MT lastik, -44 ofset jantla şehir içi 27-30 litre gibi yakıyordum, şehir dışı ise 18-21 lire/100 km (100-110 ortalama ile), rakım 1800 mt., yer Kars yani soğuk şartlar...
  8. euzlu

Commander

Ynt: Commander Takip......
  9. euzlu

Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? at ve eşek kıyaslaması hoş olmamış şahsen ;D, hele bir sanayiye sok discoyu, o zaman ki ruh haliniz bu iki canlıdan hangisine daha uyar onu da burada paylaşmanızı dilerim ;D ;D ;D hacmen disco iyidir ama ben 4.7 WJ derim her açıdan...

10. euzlu

Grand Cherokee Wj 2000

Ynt: Grand Cherokee Wj 2000 WJ güzel olmuş, tekeri düz bassın... ön tampon ARB ile neredeyse birebir aynı, değil mi??

11. euzlu

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? benim araçta ses çukur ve tümseklerde geliyordu, frende gelmiyordu, bilgi olarak paylaşayım dedim...
  12. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? sadece balatayı diske doğru sallanmadan tutan o parçayı (tel gibi bi şey) yerine taktı ve küfretti usta : ))

13. euzlu

%100 Yerli Üretim Motor Dahil Turkar 4x4

Ynt: %100 Yerli Üretim Motor Dahil Turkar 4x4 aracın 2 sene önce off road koşullarında tam yükle testini ilk yapan Sn.Murat KARAHAN (SAKARYA-4x4 Rescue Team) ve Sn.Emrah Çoban'dır. onlar da çok beğenmişler hatta o zaman geçen seneki Transanatolia ve Gürcistan-Azerbaycan ve Karadenizdeki off...
  14. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? aynen başıma gelmişti benim 2001 WJ de de, ustanın kafa arka koltuktan tekere bakar şekilde çook tur atmıştık sanayide : )), aks kollarını bile değiştirmeyi düşünmüştüm, derken lastiği söktük, tüm aksamı da beraberinde söktük ve sorun...
  15. euzlu

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 takip ettiğim bir araçtı satış aşamasındayken, sizde olmasına sevindim, bir iki ufak dokunuşunuzla kimliğini kazanmış hemen : )), kazasız, belasız binin.. Bol çamurlar

16. euzlu

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat takiippppp, selamlar ve kolay gelsin Tarık başkanım.. ;D
  17. euzlu

Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar 17m3 Ducato takip... kolay gelsin...
  18. euzlu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

19. euzlu

2001 Grand Cherokee Almalı Mıyım ?

Ynt: 2001 Grand Cherokee Almalı Mıyım ? Biraz forumun sayfalarını gezmeye ne dersin?? aradığın her sorunun cevabı bu sayfalarda mevcut.. Hoşgeldin bakalım ☺️
  20. euzlu

Yakıt

Ynt: Yakıt 4.7 lpg de şehir içi 52-56, şehirlerarası 110 km gibi bir ortalama ve hafif yükle 38-41 krş arası yakıyor şu an...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri