Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir "Galata Yöresi Yahudi Kültürü" Turu (28 Mart 2010)
01- Cem Emrullah
02- Sedat Açıl
03- Oktay Koltan
05- Zeynep Esra Tez
06- Abdullah Demir
07- Dilek Polat
08- Özlem Taşöz
09- Ahmet Çadırcı
10- Hilal Kaplan
11- Samet Yusein Yusuf
12- Burcu Şevik
01- Cem Emrullah
02- Sedat Açıl
03- Oktay Koltan
05- Zeynep Esra Tez
06- Abdullah Demir
07- Dilek Polat
08- Özlem Taşöz
09- Ahmet Çadırcı
10- Hilal Kaplan
11- Samet Yusein Yusuf
Aramıza hoşgeldiniz :)
Bu gezide yaş sınırlaması yok. İsimlerinizi listeye ekler misiniz lütfen...
Telefon numaralarınızı da penguen@gezenbilir.com mail adresine gönderirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar ilkine 06 Aralık'ta katıldığımız gezi tekrar ediliyor. Bu turun son olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.
Sizlerden ricam özellikle isimlerinizi listeye ekledikten sonra bana özel mesajla ya da penguen@gezenbilir.com adresinden telefon ve güncel maillerinizi bildirmeniz...
İzin...
Arkadaşlar ilkine 06 Aralık'ta katıldığımız gezi tekrar ediliyor. Son iki tur kaldığını özellikle belirtmek istiyorum.
Sizlerden ricam özellikle isimlerinizi listeye ekledikten sonra bana özel mesajla ya da penguen@gezenbilir.com adresinden telefon ve güncel maillerinizi bildirmeniz...
İzin...
Ynt: Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)
Gezi notları ve fotoğraflar için...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49522.msg559747#msg559747
Unutulmuş Lezzetleriden Birisi "Boza" (21 Şubat 2010)
Çok güzel bir nostalji yaşadık bugün :) Teşekkürler Ünal, teşekkürler gelen tüm dostlar ve teşekkürler Sadık Vefa ile Serkan Kara arkadaşlarımız...
Önce küçük bir bilgilendirme...
1870 yılında Arnavutluk'tan İstanbul'a gelip yerleşen Hacı...
Ynt: Diyarbakır'a Mutlaka Gidin Ama Bu Lokantaya Sakın Uğramayın...
Teşekkürler :)
Ben de küçük bir not ilave edeyim o zaman...
GAP turuna katıldığımızda rehberimizin bizi uyardığı ilk konu bu hijyen olayıydı. Sıcağın da etkisiyle bağırsak rahatsızlıkları katlanarak yaşanıyormuş. Hatta bir turu...