Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Çin'de Ekolojik Kent Kuruluyor

Ynt: Çin'de Ekolojik Kent Kuruluyor Bizler hala çıkarlarımızın ve egolarımızın peşinde olduğumuz için biizm ülkemizde çok zor.zira bir senedir eko gruplarla ilgili ve üyesiyim.kurmuş olduğumuz çekirdek gruplar ego kurbanı oldu. ama hala umut var. ekoköy kurma girişimleri devam ediyor. Yaşayan...

2. pınarkaracar

İsrailli Yolcudan Genetiği Değiştirilmiş Kaçak Domates Tohumu

Ynt: İsrailli Yolcudan Genetiği Değiştirilmiş Kaçak Domates Tohumu yeni tohum yasasıyla çiftçileri daha zor günler bekliyor. ben bu komplo teorsine inanıyorum.zira yeni tohum yasasıyla işler daha da zorlaşıcak.dünya israilden tohum almak zorunda kalıcak.tabiki genetiği değiştirilmiş tohumları :(
  3. pınarkaracar

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te tüh bende yeni giridm siteye ::( kaçırmışız

4. pınarkaracar

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) nehir, gel artık tanışalım :)
  5. pınarkaracar

8. Organik Ürünler ve Çevre Fuarı

Ynt: 8. Organik Ürünler ve Çevre Fuarı İmece evi yine fuarda arkadaşlar,Giden olursa mutlaka standa göz atın:)

6. pınarkaracar

ASHURA

Ynt: ASHURA Hayır Hakancım,hala bilet var ...Ben pazara aldım... Garaj İstanbulda Serkan bey var yardımcı olacaktır ;)

7. pınarkaracar

ASHURA

Ynt: ASHURA hadi hep birlikte gidelim
  8. pınarkaracar

ASHURA

12 Anadolu Dilindeki ASHURA, 25 Türküyle, Dünyada 22 Şehirde, 27 Defa Seyirci İle Buluştu. 3. Kez, Muharrem Ayında Sadece 10 Oyun, Sıcak Aşure İkramıyla Yeniden garajistanbul’da. Kaçırmayın… Geçen yıl yine Muharrem ayında büyük ilgi gören ashura bu yıl da Muharrem ayında garajistanbul'da...
  9. pınarkaracar

Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 )

Ynt: Her Mevsim İstanbuldere Sapanca ( 4 Ocak 2009 ) Selamcım harika gözüküyorsunuz :)

10. pınarkaracar

Arkadaşlarımız Nesur, Hakan ve Şener'in Doğum Günleri Kutlu Olsun

Mutlu Yıllar Hakancım...Herşey gönlünce olsun...

11. pınarkaracar

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16-17 Ocak 2009) 01- Koza YARDIMCI - İstanbul 02- Ufuk SARNIK +1 - İstanbul 03- Pınar KARAÇAR - İstanbul
  12. pınarkaracar

21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü

Ynt: 21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü mehmeh okan eryüzlü benim okul arkadaşım nerden tanışıyosunuz

13. pınarkaracar

Ynt: 21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü ben yılın ilk kar trekingini yaptım :) hatta güneşli bir havada Aytepe zirveleirnde :)
  14. pınarkaracar

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Sevdiklerinizle hayırlı bayramlar dilerim...
  15. pınarkaracar

Ynt: 21 Aralık Pazar Abant Yürüyüşü kar da yağmış olursa o tarihde harika olur...şimdiden iyi eğlenceler...

16. pınarkaracar

Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008) ya bayram arifesi iş güç bırakılırmı,geçen akşam seansını kaçırmıştım ümraniye afm de ...neyse bunuda yalnız izliyicem :)
  17. pınarkaracar

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) ben son sahnede bir kaç damla gözyaşı döktüm ,nedeni de yanımdaki sessiz ve donuk adamdı... sonra lavoboya gittim filmden çıkan bütün orta ve yaşlı kadınlar ağlıyodu :) yaşlanyorum dedim eh bunun üstüne içilir dedim sonra...
  18. pınarkaracar

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) Arkadaşlar gelmem zor olacağı için ben yakınlarda bir yerlerde olmaya karar verdim.hatta yerimi de biraz önce ayırttım...size şimdiden iyi kamplar diliyorum...

19. pınarkaracar

Bitlis, Bitlis Kalesi

Ynt: Bitlis, Bitlis Kalesi Amina'cım gören gözüne ve yazan kalemine sağlık... Bitlisli deli :)
  20. pınarkaracar

Doğarken Kaybedenler

Ynt: Doğarken Kaybedenler çok acı ama ne yazıkki doğayı katledenlerin acıma duygusu yok!!! kendi çocuklarına ,torunlarına bıraktıkları miras da umurlarıda değil... Nadir Abi teşekkür ederiz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri