Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Bozcaada'yı Özleyip de İşleri Yüzünden Gidemeyenlere..

Ynt: Bozcaada'yı Özleyip de İşleri Yüzünden Gidemeyenlere.. hep en kötü anlarımda kaçmışımdır ...hep iyi gelmiştir...şimdi ne güzeldir oraları...sessiz ,sakin ,ıssız ...insan karga sesiyle huzur bulurmu? işte öyle...

2. pınarkaracar

Yapraklar Neden Renk Değiştirir?

Ben hep merak etmişimidir ..Enteresan benden bir fotogrfala başlıyalım Pınar http://www.agaclar.net/index.php?id=2430 Yapraklar neden renk değiştirir? Link: http://www.treehelp.com Akşamüstü meltemlerinde yapraklarının ahenkle dans etmelerini izlediğimiz ağaçların, yeşil mevsimden...
  3. pınarkaracar

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder dün ' tam senlik ' diye mail atmış arkadaşım.yazın bu fotografın aynısını canlı uygulamayı düşünüyorum :) afiyet olsun Tuğsan bey :)

4. pınarkaracar

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder
  5. pınarkaracar

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) mustafa :) ağlayan yanlız biri görünce bir mendil uzatıyosun senaryo böleeee devame diyoo :) şimdi yazdım :)

6. pınarkaracar

Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008) filmden çıkınca içmek farz oluyor haberiniz ola... ha bu arada ayrılmayı düşündüğünüz sevgiliniz falan varsa filme beraber gitmeyin :) ertesi gün ayrılınca ayıp oluyoo :)seyredenler anlayacak ;)

7. pınarkaracar

Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008) kuzen memlekete gitti yani nesur, ben de dükkanı bırakamıyorum:( sinemayada gelememiştim o zamana kadar dönerse gelmek isterim...sevgiler
  8. pınarkaracar

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) tmm takipdeyim:)
  9. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) İstanbuldan giden yok mu hala ,ben tek tabanca hala düşünüyorum

10. pınarkaracar

Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız? bu saatte ,bu filmden sonra soğuk bir bira iyi gider ,iyi gidiyo afiyet olsun bana :)

11. pınarkaracar

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II sonra yalnızmı ? kalabalık mı ?
  12. pınarkaracar

Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)

Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008) hehehee :) ilhan seninle yürümde ayrı zevk beee :) ama bu pazar yokum imalum kriz işin başında durmam lazımmm sizi seviyom bensiz çok eğlenmeyin kıskanıyorum sonraaa:)

13. pınarkaracar

Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) arkadaşlar ,nesuru cenazesi olduğu için biraz önce memlekete gönderik. dükkanı erken bırakabilirsem gelicem. birinizi ararım.
  14. pınarkaracar

Bayramda dagevleri

Ynt: Bayramda dagevleri Bayramda olmasada mutlaka gelicem
  15. pınarkaracar

Ballıkayalar'daki Sigara İzmaritleri!

Ynt: Ballıkayalar'daki Sigara İzmaritleri! Güya arkadaşlar dağcı ve doğaya saygılı öylemi? Gökay Bey kibar dille selam etmiş ama ne demek istediğini biz anladık... Acaba, son günlerde doğaya saygı dersi vermeye çalışan bir grup cakma dağcı anladımı çok merak ediyorum... >:( Saygılar

16. pınarkaracar

Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008) 1- Koza Yardımcı (koza) 2- Sedat Açıl (yol) 3- Berk Saraç (berksito) 4- Emine ( Bambina) 5- Sami (mewbig) 6- Fatih Aydoğdu (parodi)işallah gelebilirim 7- Yasemin Simsek (yasemin) 8- Hakan Özkaya (Kasif) 9-...
  17. pınarkaracar

Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi

Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi hatta benim tanıdığım çakma çevreciler,trekinge gider sigaralarını değer verdikleri bitki örtüsüne bir güzel atar..hatta yine bu çakma çevreciler ,trophy eko sisteme zarar veriyor diye sözde çevrecilik yaparken ,eko sistemi korumaya...
  18. pınarkaracar

Evimizdeki Bitkiler

Ynt: Evimizdeki Bitkiler işyerimde bir avuç toprak ile mutlu oluyorum...klasik iç mekan çiçeği menekşelerim var...mor menekşelerim ...bir insanın menekşeleri bu kadarmı güzel olur diye sabah akşam onları seviyorum...yanımda çalışanlar bazen delirdiğimi düşünüyolar...çünkü sıkça saksılarını ve...

19. pınarkaracar

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) son dakika işleri ancak bizim ülkemizde olur
  20. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) gelmeyi çok istiyorum ...lakin kışlık kamp malzememim olmayışı hadi onu hallettim asıl onca yük ile oraya nasıl geleceğim konusu beni düşündürüyor...sanıyorum tarih yakınlaştıkça benimde durumum netleşir.şu kesin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri