Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bozcaada'yı Özleyip de İşleri Yüzünden Gidemeyenlere..
hep en kötü anlarımda kaçmışımdır ...hep iyi gelmiştir...şimdi ne güzeldir oraları...sessiz ,sakin ,ıssız ...insan karga sesiyle huzur bulurmu? işte öyle...
Ben hep merak etmişimidir ..Enteresan
benden bir fotogrfala başlıyalım
Pınar
http://www.agaclar.net/index.php?id=2430
Yapraklar neden renk değiştirir?
Link: http://www.treehelp.com
Akşamüstü meltemlerinde yapraklarının ahenkle dans etmelerini izlediğimiz ağaçların, yeşil mevsimden...
Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder
dün ' tam senlik ' diye mail atmış arkadaşım.yazın bu fotografın aynısını canlı uygulamayı düşünüyorum :)
afiyet olsun Tuğsan bey :)
Ynt: Gezenbilir "Issız Adam" Filmini İzlemeye Gidiyor (4 Aralık 2008)
filmden çıkınca içmek farz oluyor haberiniz ola...
ha bu arada ayrılmayı düşündüğünüz sevgiliniz falan varsa filme beraber gitmeyin :) ertesi gün ayrılınca ayıp oluyoo :)seyredenler anlayacak
;)
Ynt: Taksim'den Sirkeci'ye Fotoğraf Gezisi (30 Kasım 2008)
kuzen memlekete gitti yani nesur, ben de dükkanı bırakamıyorum:( sinemayada gelememiştim o zamana kadar dönerse gelmek isterim...sevgiler
Ynt: Yalova - Erikli Yaylası Doğa Yürüyüşü (23 Kasım 2008)
hehehee :) ilhan seninle yürümde ayrı zevk beee :) ama bu pazar yokum imalum kriz işin başında durmam lazımmm
sizi seviyom bensiz çok eğlenmeyin kıskanıyorum sonraaa:)
Ynt: Gezenbilir "Son Buluşma" Belgeselini İzlemeye Gidiyor (20 Kasım 2008)
arkadaşlar ,nesuru cenazesi olduğu için biraz önce memlekete gönderik. dükkanı erken bırakabilirsem gelicem.
birinizi ararım.
Ynt: Ballıkayalar'daki Sigara İzmaritleri!
Güya arkadaşlar dağcı ve doğaya saygılı öylemi? Gökay Bey kibar dille selam etmiş ama ne demek istediğini biz anladık...
Acaba, son günlerde doğaya saygı dersi vermeye çalışan bir grup cakma dağcı anladımı çok merak ediyorum... >:(
Saygılar
Ynt: Intercity Trophy Protestosu ve Evrensel Gazetesi Haberi
hatta benim tanıdığım çakma çevreciler,trekinge gider sigaralarını değer verdikleri bitki örtüsüne bir güzel atar..hatta yine bu çakma çevreciler ,trophy eko sisteme zarar veriyor diye sözde çevrecilik yaparken ,eko sistemi korumaya...
Ynt: Evimizdeki Bitkiler
işyerimde bir avuç toprak ile mutlu oluyorum...klasik iç mekan çiçeği menekşelerim var...mor menekşelerim ...bir insanın menekşeleri bu kadarmı güzel olur diye sabah akşam onları seviyorum...yanımda çalışanlar bazen delirdiğimi düşünüyolar...çünkü sıkça saksılarını ve...
Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)
gelmeyi çok istiyorum ...lakin kışlık kamp malzememim olmayışı hadi onu hallettim asıl onca yük ile oraya nasıl geleceğim konusu beni düşündürüyor...sanıyorum tarih yakınlaştıkça benimde durumum netleşir.şu kesin...