Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"
Ne yazıkki bu konudaki tek gelişme benim göstergelerin takılacağı yerin %80ini bitirmiş olmam. Hala anlattıklarıma inanıp yapabilecek birini arıyorum...
Bir ümit bayramdan önceki hafta bir şeyler olabilir.
Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ
Hala uygulamayı yapabilecek birini bulamadım.Tam birine inanmıştım, haber bekliyordum ama o bana inanmamış olacak ki geri dönmedi... :-\
Rastgele tavsiye olmaksızın birine de teslim etmek istemiyorum makineyi... Bakalım bayramdan önceki hafta şartları...
Ynt: SATILIK 1992 PATROL Y60 SAFARİ
Doğrudan söyleyemeyeceğim ama şu sayfaya bir bakın
http://www.marks4wd.com/products/gearmaster/Nissan-GQ-GU-extra-low-tc-gears.htm
Birde şöyle bir bilgi var "Check the build plate on the drivers side top of firewall.... Next to 'axle' it will say...xxxx39 or...
Ynt: Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı
Belki gözünüzden kaçmıştır. Forum Kurallarını tekrar okuyabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0
Ynt: Off Road Araçlarına Aksesuar İmalatı
Lütfen aynı konuda farklı bölümler altında yeni başlıklar açmayınız. Aynı içerikli açtığınız üç konuyu birleştirdim.
Tekrar mesajları ve şikayet konusu fotoğraf silinecektir.
Zaman zaman forumda Patrol’un motor sorunları olduğu yüzbinde motor istediği vb. fikirlere rastlıyorum. Bir ZD30 Patrol kullanıcısı olarak bu duruma açıklık getirecek ve yapılabilecekler konusunda fikir verebilecek,daha önce bir konuda bağlantısını verdiğim bu yazıyı uzun zamandır çevirmeyi...
Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.
Detaylı fotoğraflar ve anlatım için çok teşekkürler. Ankara ve çevre illerden belkide günübirlik araçla yapılabilecek örnek bir rota olmuş.
Ynt: Üyelik Hesap Problemi.?
Merhaba bana olmasını istediğiniz mail adresinizi özelden yazarsanız düzeltebilirim. Tekrar aktivasyon yapmanız gerekecek yalnız hatırlatmak isterim.
Ynt: BİM de eski sevgiliyle karşılaşmak
bu yazıyı sözlükte görmüştüm:
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bim%27de%20eski%20sevgiliyle%20kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Fmak
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Bilgilendirme için teşekkürler. Sanırım bizim için ilk kısıtlayıcı etken ehliyet sınıfı olacak. Bunun için kısa vadede kurs vs. gibi şeyler araştırma konumuz olacak.
Mustafa Bey "unutamayacağımız bir seyahat" diyince iyice heveslendim. Bu geziyle ilgili bir başka konuda da deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur.
Zevkle okudum, elinize ayağınıza sağlık. Hayatta yapılacaklar listemde bir çekme karavan edinme fikri de vardı artık kesinleşti;tabiki orta ve uzun vadede ama niyet kesin :)
Bu arada daha önce sizinde yaptığınız gibi Alamanya gibi bir yerden...
Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop
Herhangi bir yere araçla bile gitmeyi sorgularken biz, siz otosopla çok bilinmeyen bir ülkeye gitmişsiniz cesaretinizden dolayı tebrikler.