Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yavru Vatan Ürdün
Yiğidim dünya sana güzel... :D gez-gör-ye; daha ne olsun ;D
Maşallah diyimde nazar değmesin :)
Güzel gezmiş, güzel anlatmışsın, eyvallah...
Ynt: İzmir - Moğolistan
Heyecanla bekliyoruz :) Mümkünse birazda araçlar, standart dışı donanımları, yanlarında götürdükleri alet edevat vs. hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Bu konuda sitelerinde de bilgi yok.
Ynt: İzmir - Moğolistan
Düşüncesi bile heyecan verici... Seyyahlar gezip gördüklerini bizimle paylaşırlarsa, şimdilik bizim için gerçekleştirmek sadece hayal de olsa, en azından yaşadıkları anların suretiyle avunur mutlu oluruz.
Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)
Hem teorik hem pratik çalışma yapmışsınız. Bu tür "kendin yap" projelerinin artması, sadece yapılmışı kullanmayıp üretmeye başlamamız çok sevindirici; tebrik ederim. Konularıma kaydettim.
Ynt: Nissan Team sticker..
Murat Bey merhaba, elinize sağlık, fikir çok güzel, geliştrilebilir belki biraz.
Yalnız bence 4x4 ün zeminindeki amerikan bayrağı olmamış. Onun dışında
belki başka fikirler de oluşabilir şöyle bir şey gördüm nette
Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar
Nissan Patrol un 2002 ye kadar tamamen İranda üretildiğini ilk defa wikipedia da okuyunca çok şaşırmıştım. Tabii bir o kadar da sevindim her ne kadar direk ulaşma şansım olmasada belki bir gün bir şekilde yolum düşerse makineyi donatma fikri mutlu...
Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN
Serdar Bey, okurken aldığım lezzeti maalesef sizin kadar iyi anlatmayacağım. Sadece imrenerek okuduğumu/devamını beklediğimi söyleyebilirim.
Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN
Ne afrika, ne avrupa nede amerika... dört çeker bir makineyle gitmek istediğim tek kara parçası bulunduğunuz yer, detayları bekliyoruz.
Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek
benim hayal gücüm bu kadar işte ;D hani rüya diyince şöyle geleceğe dönüş tarzı yere paralel konuma gelerek rokete dönüşen tekerleklerle uçan bi hilux filan diyecektim ama...
Bugün kullanma kılavuzunu karıştırırken baktım en az 50 setan dizel yakıt kullan yazıyor. Tabi bu benim aracın damak tadı; her yiğidin bir yoğurt yiyişi olmalı.
Yalnız bu işinde yazılı çizili bir kuralı-kaidesi olmalı dur bi bakıyım diye başladı hikaye. Ve nette bi kaç saatime mal oldu...
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel
Aklımdaki iki makineden biri... Maalesef hem ilk alım maliyetinin yükseki, hadi bunu geçtim seçenek kıtlığı var, o kadar kıtki kapanın elinde kalıyor.
İlgiyle okuyacağım.
Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"
Beni izlemeye devam edin :)
Bu arada autometer tercih ettim egt, basınç ve yağ basıncı için. basınç mekanik, yağ basıncı elektrikli.
Bunları sol tarafa göğsün üstüne takmak içinde fiberden birşeyler yapmaya başladım.(ilham kaynağım...
Sağolun. Doğrusu benimde gözümde çok büyüyor. Ama bunu yapmaya mecburum çünkü bu zd30 ların alayı fazla basınçtan muzdarip-miş. EGR nedniyle maf kirlenince bir süre sonra ecu Allah ne verdiyse basıyor. O yüzden egr iptali ile ençok kaç...
Konu kapanmadı siparişlerimde geldi ama maalesef Patrol kapıda kuzu kuzu yatıyor. Şu anda bahsettiklerimi yapacak hiç ama hiç zamanım yok. 12 Temmuzdan sonra biraz ferahlayacağım.o zaman biraz biraz bir şeyler yapmaya çalışacağım.Tabi...