Arama sonuçlarınız

1. balum

Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir...

Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Annesi Vefat Etmiştir... Kendisine Allahtan rahmet evlatlarına sabır dilerm

2. balum

Yavru Vatan Ürdün

Ynt: Yavru Vatan Ürdün Yiğidim dünya sana güzel... :D gez-gör-ye; daha ne olsun ;D Maşallah diyimde nazar değmesin :) Güzel gezmiş, güzel anlatmışsın, eyvallah...
  3. balum

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Teşekkür ederim.

4. balum

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederiz. Yolları, talihleri hep açık olsun inşallah.
  5. balum

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Heyecanla bekliyoruz :) Mümkünse birazda araçlar, standart dışı donanımları, yanlarında götürdükleri alet edevat vs. hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Bu konuda sitelerinde de bilgi yok.

6. balum

İzmir - Moğolistan

Ynt: İzmir - Moğolistan Düşüncesi bile heyecan verici... Seyyahlar gezip gördüklerini bizimle paylaşırlarsa, şimdilik bizim için gerçekleştirmek sadece hayal de olsa, en azından yaşadıkları anların suretiyle avunur mutlu oluruz.

7. balum

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Hem teorik hem pratik çalışma yapmışsınız. Bu tür "kendin yap" projelerinin artması, sadece yapılmışı kullanmayıp üretmeye başlamamız çok sevindirici; tebrik ederim. Konularıma kaydettim.
  8. balum

Nissan Team sticker..

Ynt: Nissan Team sticker.. Murat Bey merhaba, elinize sağlık, fikir çok güzel, geliştrilebilir belki biraz. Yalnız bence 4x4 ün zeminindeki amerikan bayrağı olmamış. Onun dışında belki başka fikirler de oluşabilir şöyle bir şey gördüm nette
  9. balum

İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar

Ynt: İran'da Üretilen ve Kullanılan Araçlar Nissan Patrol un 2002 ye kadar tamamen İranda üretildiğini ilk defa wikipedia da okuyunca çok şaşırmıştım. Tabii bir o kadar da sevindim her ne kadar direk ulaşma şansım olmasada belki bir gün bir şekilde yolum düşerse makineyi donatma fikri mutlu...

10. balum

ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN

Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN Serdar Bey, okurken aldığım lezzeti maalesef sizin kadar iyi anlatmayacağım. Sadece imrenerek okuduğumu/devamını beklediğimi söyleyebilirim.

11. balum

ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN

Ynt: ATAYURT.. ulan bator-harhori-orhun....MOĞOLİSTAN Ne afrika, ne avrupa nede amerika... dört çeker bir makineyle gitmek istediğim tek kara parçası bulunduğunuz yer, detayları bekliyoruz.
  12. balum

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek benim hayal gücüm bu kadar işte ;D hani rüya diyince şöyle geleceğe dönüş tarzı yere paralel konuma gelerek rokete dönüşen tekerleklerle uçan bi hilux filan diyecektim ama...

13. balum

Motorin Alırken İstasyon/Marka Seçmeye Gerek Var mı?

Bugün kullanma kılavuzunu karıştırırken baktım en az 50 setan dizel yakıt kullan yazıyor. Tabi bu benim aracın damak tadı; her yiğidin bir yoğurt yiyişi olmalı. Yalnız bu işinde yazılı çizili bir kuralı-kaidesi olmalı dur bi bakıyım diye başladı hikaye. Ve nette bi kaç saatime mal oldu...
  14. balum

Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel Aklımdaki iki makineden biri... Maalesef hem ilk alım maliyetinin yükseki, hadi bunu geçtim seçenek kıtlığı var, o kadar kıtki kapanın elinde kalıyor. İlgiyle okuyacağım.
  15. balum

Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek

Ynt: Gördüğüm rüya nasıl gerçekleşecek Bu rüyada hijack, ikinci akü, belki birde inverter eksik ::)

16. balum

2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası"

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Birde yapılmışının planını ve fotoğrafını ekleyim; tam olsun :)
  17. balum

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Beni izlemeye devam edin :) Bu arada autometer tercih ettim egt, basınç ve yağ basıncı için. basınç mekanik, yağ basıncı elektrikli. Bunları sol tarafa göğsün üstüne takmak içinde fiberden birşeyler yapmaya başladım.(ilham kaynağım...
  18. balum

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Sağolun. Doğrusu benimde gözümde çok büyüyor. Ama bunu yapmaya mecburum çünkü bu zd30 ların alayı fazla basınçtan muzdarip-miş. EGR nedniyle maf kirlenince bir süre sonra ecu Allah ne verdiyse basıyor. O yüzden egr iptali ile ençok kaç...

19. balum

Ynt: 2001 Nissan Patrol Y61 GU Seri II ZD30 "El Bombası" Konu kapanmadı siparişlerimde geldi ama maalesef Patrol kapıda kuzu kuzu yatıyor. Şu anda bahsettiklerimi yapacak hiç ama hiç zamanım yok. 12 Temmuzdan sonra biraz ferahlayacağım.o zaman biraz biraz bir şeyler yapmaya çalışacağım.Tabi...
  20. balum

Idognorge Adlı KULLANICI!

Ynt: Idognorge Adlı KULLANICI! Arkadaşlar bu bir reklam botu, yasaklandı ve bütün mesajları silindi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri