Arama sonuçlarınız

1. ilkersev

Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) anlayan insanları seviyorum

2. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) face den ekledim sizi
  3. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) ok arıyorum UMUT u şimdi :)

4. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) ne demek seve seve.....buluşalım nasıl olsa aynı şehirdeyiz...
  5. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) serhat tşkr ederim.. İstediğin foto olsun.Tayland diyince kimseyi manzara fotoları ilgilendirmiyor :) saygılarımla

6. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Pattaya yı meşhur eden bahsetmeden edemeyecem SOI 6 sokağı (soı=sokak demek) yorum yapamayacam ama fotoları ekleyecem yoruma gerek kalmayacak.Sokak 24 saat açık şaka gibi

7. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Krabi den uçağa binip bangkok a gidiyoruz
  8. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) otel inanılmaz dı bu paralara bu kadar güzel yerlerde kaldık mutluyum...
  9. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

10. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

11. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) bahsetmeden geçemiyecem adada dönerci tokatlı ALİ USTA bizim dönerimizi yapıyor gidin tadın...
  12. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) burada bulduğum otelde güzeldi denize 2 dk. yüzme havuzlu kahvaltı dahil 20 euro

13. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) turdan keyif alacaksınız...
  14. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) devam...
  15. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) adanın girişi

16. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Sonraki durağımız KOH PHI PHI adası (koh =ada demek) phuket den 6 euro ya hızlı bottan bilet alıp yaklaşık 2 saatlik mesafedeki adaya seyahat ettik.Ada süpper ufak bir ada ama çok turist var kalabalık,denizi de sığ ve çok çok sıcak havadan daha...
  17. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Rezervasyon yaptırmadım hiçbir yerde ama size örnek olarak yazımın içinde kaldığım otelleri de gösterecem klima banyo-wc içinde ortalama 12-20 euro ödedim.
  18. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) Sırada uçakla phuket var bileti oradan netten aldım.Phuket güzel ama şehir merkezi beni sarmadı taksiyle yakında bulunan PATONG BEACH e gittim .Orada uygun otele yerleştim 3 dk. mesafe de plaj ve geceleri zaman geçireceğiniz eğlence mekanları barlar yürüyüş...

19. ilkersev

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) 3 gece bangkok geçirip gezilecek yerlere gittim buarada ben tarihi eserleri değilde tayland yaşamını atmosferini yaşamak üzerine planladım bu turu...İlk etapda bangkok herkesin ilk gittiği yer KHOSAN caddesi yemek kokularının ağır bastığı 2-3 gün alışmak...
  20. ilkersev

20 şubat-6 mart 2011 güney tayland turu. ETAP: istanbul amman aktarmalı bangkok sonra sırasıyla uçakla phuket-patong beach-koh phi phi-koh lanta-krabi-anonang beach buradan uçakla tekrar bangkok -pattaya -bangkok - amman aktarmalı ist

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri