Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Yolu Çanakkale den geçenler buluşursak çayımız hazır içilir.

2. sisdagili61

Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum

Ynt: Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum Merhabalar, İlhan bey, benim aklımda hep Batum vardı, bir arkadaşım Tiflis de daha bol ve ucuz olduğunu söyledi. Sonra bir akrabam Çanakkale ye gelmişti benim Tiflis olayından haberi vardı o söyledi bana Bulgar...
  3. sisdagili61

Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum

Ynt: Otomatik Şanzıman Ustası Veya Şanzıman Beyin Tamiri Yapacak Usta Arıyorum Oğuzhan bey, Ya Tiflis e gidip değiştireceğim nasılsa bayramdan sonra Trabzon a gidiyorum, ya da gelince Bulgaristan a iki yerde de bu arabalardan çokmuş fakat Bulgar işi daha uygun olacak gibi. Tiflis ten parça...

4. sisdagili61

1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum

Ynt: 1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum Ben nisan ayında Trabzon da kiraladım Duster 4x4 5 günlük, 90 liraya günlüğü. Yakıt diye bir şey yok, resmen koklayıp giden cinsten, fakat kalite bakımından her tarafından sesler geliyordu yeni 2014 model bir arabaydı. Kiralanabilecek en iyi araba derim.
  5. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Bekleyeceğiz sonucu mutlaka birileri bize gelecek.

6. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz O kırmızının sahibi var ya o, kimler istedi de vermedi, bakalım ikna edip alabilen çıkabilecek mi? Tabi ben turumu attıktan sonra, malum kaç kişiden söz aldık.

7. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim Geçmiş zaman olurki hayali cihan değer. Olsun bir sonraki yarışmaya inşallah.
  8. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Teşekkür ederim, Dün il dışından geldiklerini söyleyen birileri geldi. Belli ki bu arabalara yabancı değiller hallerinden belli oluyor. Hata buldular neye biliyor musunuz, lastiklerine. Dediler ki...
  9. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Kardeşim yaptıklarını ne paylaşamıcan, paylaş ki kıskansınlar. Hani "kıskananlar çatlasın" hesabı. Yakışmaya gelince üzerine beşibiryerde de koysan yakışır, paslı teneke de, Ancelina da yakışır, sokak kedisi de.

10. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Merhaba arkadaşım, Vergisi için sigortacıdan kasko beyan değeri alıp vergi dairesine gittim yaklaşık 800 lira civarında olan 6 aylık değer (çok emin değilim) 485 liraya düştü. Bu iş ancak aracın...

11. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Arabamın satışı güncel,
  12. sisdagili61

Yeni Modifiye Yasası..

Ynt: Yeni Modifiye Yasası.. Arkadaşlar, Yasa çıkar ve herkes için geçerli olur, ancak siz hiç caddelerde egzoz patlatan off roadcı gördünüz mü? Dikkat edin off road arabası demedim. Ben görmedim onlar her yerde hız kurallarına uyup gittikleri yerlerde doğaya zarar vermeden keyif yaparlar. Ne...

13. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Satış güncel, takas teklifleri değerlendirilir.
  14. sisdagili61

Ranger

Ynt: Ranger Ranger, güzel araba aklımdaki iki-üç arabadan birisi.
  15. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Adamın tavrından belki de gördüğü veya yakınlaşıp büyük ihtimalle kullandığı tek dört çeker eğer geniş arazi sahibiyse traktör olabilir. O adam SUZİKİ JİMNY görse zaten uzay aracı sanır, geçen seneden...

16. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Merhabalar, Arabam satılık, ancak 01 ağustos 2014 ila 15 eylül 2014 tarihleri arsında asla satmam ve takas etmem. O tarihlerde Trabzon a gideceğim ve yaylaları gezeceğim. Ne dağlar dolaşacağım, zamanı...
  17. sisdagili61

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar Oğuzhan kardeş, Babam 65-70 sene terzilik yaptı, çocukluğum makarayla geçti azcıkta makara yapsak fena olmaz gibi. (gülücük ekleme işi beni aşar bu satırın sonunda gülücük varmış gibi düşün) Burak kardeş tamam İstanbul a gelince söz binip gezeceğim series ile, bir tur...
  18. sisdagili61

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar Teşekkür ederim.

19. sisdagili61

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar Oğuzhan kardeş, verdiğin bilgi için teşekkürler.
  20. sisdagili61

satilik aksesuar

Ynt: Satilik Aksesuar Burak kardeş, Kıskanmadım, nasılsa series i verecektin bir tur. Bende süslü series le tur atmış olurum havam da olur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri