Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Caretta Karavana Araç Üstü Sepet Yapımı
Teşekkür ederim Haşmet kardeş.
Çanakkale öyle ki burada ancak pencere demiri yaptırabilirsin veya bahçe çiti.
Römork gerçekten gayet güzel, özellikle senin römorkun çok şık. Sanırım bu seneden geçti gibi kısmet se seneye alıp, kenarlarını yükseltip...
Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)
Doktor, Gökçe adadan bilet alıyorken Çanakkale diye söyle. O vakit Eceabat veya Kilitbahir den tekrar bilet almana gerek yokmuş. Aksi halde, iki defa vapur ücreti ödersin. Bozcaada için dönüşte bilete gerek yok fakat iyi takip edip iskelede sıraya...
Ynt: Caretta Karavana Araç Üstü Sepet Yapımı
Haşmet bey,
Hepsi çok güzel olmuş, sepet en çok şık. Benim de niyetim önce sepet yaptırmak fakat sorduğum birisi ki iki defa yazışmıştık Facebook ta "abi senin için 1500 lira olur aşağısı kurtarmaz dedi" iyi ki benim içinmiş dedim bende.
Caretta...
Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)
Doktor,
Artık ormanda ki piknik alanında ateş yakmaya izin vermiyorlarmış haklı gerekçelerle yasaklamışlar.
Yaklaşık 10 gün kadar önce söndürülmemiş ateşi biz söndürdük malum arabamı alanda birileri gördü bir yangın çıksa ilk akla gelecek kişi...
Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
Bu adam bana, daha önce kendisinin bu arabanın 1.3 motorlusunun olduğunu yeminle söyledi, ve bu arabanın bir önceki sene yani ben almadan önce Çanakkale de üniversitenin altında kaza yaptığını söyledi ben...
Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız
Dün birisi geldi, baktı inceledi. Çok arazisi varmış, ava gidermiş birkaç köpeği varmış. Bu sezon bilmem kaç ton kayısı ve şeftali satmış şimdilik (bizde onun dediği ton kilo kabul etsem o kadar kilo...
Bayramdan önce satıldı tamam, sonra iki ay asla satmam köye gidip yaylaları gezeceğim, dönünce ancak satarım.
Ynt: Forum Yoneticilerine Tesekkurler
Sedat hocam link vermiş herkes istediği boyda ve sayıda yaptırıp arabasına yapıştırsın diye,
Çanakkale de sordum kolay yaparız dedi. Fiyat sordum,bana öyle bir fiyat verdiler ki vazgeçirdiler.
Neyse İstanbul a yolumuz düşünce yaptıracağız artık arabamızın...
Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur
Oğuzhan bey, 10 ağustos Trabzon a hareket, 10 eylül geri Çanakkale ye dönüş başlar.
Bu tarihlerde olduğum yerlere gelirsen bilgim olsun.
Oğuzhan bey, o tarafa gidilecek en güzel zaman bence ilk bahar mevsimi, çok sıcak oluyor.
Kardeşimin arabasıyla çevre vilayetleri de gezmiştim dediğin gibi bir gezi düzenlenmeli fakat bu sene pek kıpırdayacak durumum yok gibi.
Kısmetse seneye bende İstanbul...
Cem bey,
Arkadaşımız Adıyaman lı ve oradan bahsedince bende o bölgedeki seyahatlerimi anlattım.
Benim o bölgeye gittiğim dönemde çok kişi o tarafa gitmeyi aklına bile getiremiyordu. İzmir i de bilirim 4 sene de orada yaşadım.
Ayrıca benim hayat hikayemi...
Ben geldiğim dönemde GAP ı görmüştüm. Zaten oturduğu ev DSİ ye yakındı orda tanıdık biri vardı birkaç defa gitmiştim.
Evet balıklarınız bol, desene hamsi den başka her şeyiniz var. Şaka biryana ben Adıyaman ı sevdim. Nemrutta günü batırıp çıkarttım.
Av...
Ynt: Söylemek İstediğim Çok Şey Var...lütfen Söylememe İzin Verin.
Bilemedim kıymetini gadrini, hasretin bağrımda tütüyor anam,
Sen gittin gideli gara yastayım, hasretin bağrımı deliyor anam.
Yıllar önce Ankara-Saman pazarı' nda bir dost meclisinde Keskinli bir aşık dostumuz çalıp okumuştu...
Evet, beraber yaptık.
Ben yaşadıklarımı anlattım. Ağustos ayının başında Çanakkale den Trabzon a bende iki yavru köpek taşıyacağım sanırım 24 saat gidecek yavrucaklar av köpeği domuz avı için. Dişi ve erkek fakat akraba değillermiş veren arkadaş öyle...
Merhabalar,
Mecnun Balcı arkadaşım, horoz ve pitbull dan bahseden benim kimsenin konusunun içine bir şey yapmadım, hiç birimizin yaptığını da zannetmiyorum. Sadece yaşadığım olayı anlatmak istedim.
Nisan da otobüsle Çanakkale-Trabzon yolculuğu yaptım Ankara...