Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Yıl 1930: 4 Bisikletçi, 7000km Yol; Trabzon - İzmir - İstanbul - Trabzon

İlk defa duydum ve bir Trabzonlu olarak çok sevindim,

2. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Teşekkür ederim, 0 lastik aldım, önceki lastikleriyle TUV den geçmişti, Şimdilik bir sıkıntısı yok, alan güle güle kullansın.
  3. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Eklemeyi unutmuşum, Atiker marka sıralı sistem LPG var ve ruhsata işli, Telefonum 0535 294 86 55

4. sisdagili61

Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli

Ynt: Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli Reha bey veya diğer yetkili arkadaşlarımızın dikkatine, Bu ilanımı yayından kaldırabilirmisiniz, yeni konu olarak başka ilan açtım. Şimdiden teşekkürler,
  5. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Araç komple deri döşeme olup ilk günkü gibi temizdir, Boyasında rötuş dahi yoktur,

6. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Fotoğrafların devamı,

7. sisdagili61

2000 model olan aracım masrafsız olup satılıktır. Satış fiyatım 25.000 liradır. Fotoğraftaki lastikler değişmiştir, iki hafta önce Kumho marka 4 adet lastik alınmıştır. Mantıklı takas teklifleri kabul edilir, Tercihim 2004-2007 arası çift kabin Ford Ranger XLT den yanadır. Arabada yapılacak...
  8. sisdagili61

Ynt: Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli Satış güncel,
  9. sisdagili61

Ynt: Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli Bir hafta önce 4 lastik aldım, 4 lastik 0 dır. Satış güncel dir,

10. sisdagili61

Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar DEFENDER, ZEYTİN AĞACI GİBİDİR, DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR. Var mı bildiğiniz başka birisi, bende arabamı satınca DEFENDER alacağım veya araba almayacağım. Hazır evdekileri gaza getirmişken satılmadı gitti arabam. Nasılsa Özay arkadaşımızda...

11. sisdagili61

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar Gelirsem uğrarım, bir yakınımın nikahı için geleceğiz eşimle, Çanakkale ye yolunuz düşerse bende bir şeyler ikram etmek isterim,
  12. sisdagili61

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar Teşekkür ederim, siz zaten bana iki adres yazmıştınız orada gördüm. Bu usta galiba bu işleri küçük kabul edip ilgi göstermiyor. Bu ayın 20 sinde İstanbul a gideceğim o vakit bir şeyler bakacağım olmazsa Bostancı sanayii de döşemeci...

13. sisdagili61

Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar Merhabalar, Özay bey, doğru söylüyor. Kimileri gerçekten çok güzel araçlar ortaya çıkartıyorlar ve her övgüyü hak ediyorlar. Örnek isteyene sitemizde hem ustalarımız var, hem de resmen yarattıkları araçlar var. Kimileri de yaparım...
  14. sisdagili61

Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin

Ynt: Karavan Alırken Projesini Kontrol Edin Merhabalar, Peki bu karavanların sigortası ve kaskoları neye göre yapılıyor, ya da yurt dışına çıkmak isteyen birisi sıkıntı yaşıyor mu? Bu konuda bilgi verebilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
  15. sisdagili61

Defender Den Discovery Ye Geşişşşşşş

Ynt: Defender Den Discovery Ye Geşişşşşşş Merhaba Hasan kardeş, Ben şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

16. sisdagili61

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre güle güle kullan, jeneratör vardı değilmi. Mutlaka güzel bir düzenek çıkacak, ocak ta gayet güzel.
  17. sisdagili61

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Kolay gelsin, bizlerde her yeniliğin fotoğraflarını bekliyoruz haberin olsun, elektrikli testerenin de,
  18. sisdagili61

Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Burak bey, haklısınız bende sizinle aynı duyguları paylaşıyordum yasal değil, haram diye. İnanınki belli markaların adını taşıyan istasyonlar bu kaçak yakıtı resmi fiyattan bize satıyor ve bizlerde kullanıyoruz. Bunları kimin nerelerde nasıl sattığını...

19. sisdagili61

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Yakıt işi kolay çözülür, tüm yol güzergahlarımızda kaçak ucuz mazot satan belki de hükümet destekli olan çok yer var, aksi destek olmasa satamazlar. Bu gün ülkemizin ortasında 2,50 kuruşa mazot satılıyor.
  20. sisdagili61

Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Murat bey, Sahil yolundan yıllardır tır dolusu otomobil ve 4x4 ler geçer Gürcistan tarafına, İran , Irak, Suriye tarafına da aynen geçiyormuş ve hepsi ikinci el araçlar. Bizim ülkemizde çoğumuz gelir durumumuz nedeniyle o araçların çok daha yaşlısına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri