Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb pek sorun yaşamadı aracı sattı yükseltme kiti ve jant lastikleri duruyor onlarıda satacak 05547811905 ahmet onur kendisi artvinde yaşıyor bütün bilgileri alabilirsin antalyadan ergün verdi numaranı de yardımcı olur her konuda
aracın bağlama kararı yoksa sıkıntısı olmuyor arkadaşım var bu şekilde vergi borcu ssk borcu icra v.s ama bağlama kararı yok yıllardır biniyor sigortasını nuayenesini yaptırıp kullanıyor sadece satamıyor yanı devrini veremiyor o kadar ama sıkıntımı sıkıntı tabi
antalyada benim mahalleye yakın bi tane siyah 2001 4.7 var bildiğim 1.5 sene ye yakındır araba yerinden oynamadı sahibini şahsen tanıyorum araç çok temiz telefoncu dükkanı vardı kapattı nereye gitti bilmiyorum araç neden yatıyor sahibi anahtarını kaybetmiş bulamamış başka aracı da olduğundan...
aslında 3.1 motor cherokelerde kullanılan 2.5 td ve 2.8 4 silindir motorlar aynı motorlar sadece sonradan 1 silindir eklenerek 3.1 motorlar çıkmıştır aynı motorlar ıveco ve bmc levende ler de kullanılmış diye biliyorum yanlışım da olabilir
531 OHV [değiştir] VM motor kodu
Esasen bir 425 OHV...