Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım
Ama acikcasi o softtop cok guzel olmus. Malzeme nedir? Nerede yaptin kaca maloldu?
Suni deri gibi gorunuyor ama su filan gecirmiyor dimi? Yoksa gorunus cok guzel.
Bahta guzel olmus iki arac da. Ondeki camurlugu neden oyle cj5 gibi yaptin? Bir tek ben orasini begenmedim tabi kisisel fikrim yoksa cok iyi gorunuyorlar.
Eger kasayi uzatmadi isen senin arac CJ6 olmasi lazım. Yani yine Willys Overland oluyor uretici tabi ama, turkiyede herkes CJ3 lere willys diyor. Duz camurluk olan yani. Senin aracin kisasi CJ5.
Arkadaslar,
Willys sahibi olan cok insan yok, agirlikli CJ5 kullaniyor herkes, ve bu forum da hic aktif degil. Sizden ricam willys olanlar elinde fotograflariyla filan buraya yazar mi ismini? Bazen birseyler soracagimiz oluyor kimse kimseyi tanımıyor.
Tesekkurler.
Sinan
1953 Uzun Sase CJ3b
Ynt: Willys Parçaları
Dostum selam 53 cj3b icin ne parcalar var elinde?
Benzin deposu ve samandirasi(5 delikli)? Orjinal yuvarlak ayna? 6 volt elektrik aksami? Sase? El gazı ve teli ?(Jikle degil oburu) 6 volt konjektor? koltuk?
veya ne varsa orjinal?
Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR??
Dostum selam,
Hayirli olsun resimleri bizimle paylasirsan seviniriz.
BU arada sorunun asil cevabı. Willyslerde sase numarasi yok. Seri numarasi ve motor numarasi var. Seri numarasi hava filtresinin solunda duvarda zaten goguste, onu...
Arkadaslar aranizda hic Şase kestirip kisaltan oldu mu? Saglikli oldu mu? Ve maliyeti ne kadar tutuyor ortalama? (Kaporta haric)
Bende sonradan uzaltilmis bir CJ3 var, orjinaline dondurmeyi dusunuyorum da astari yuzunden pahallıya mı çıkar onu arastiriyorum.
Zaten kısaltsam da aynı da kalsa...
Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...
Arkadaslar soft-top tente konusunda durumlar nedir acaba?
Bende 1053 cj3b var ve willys 2 kapili olarak geciyor. Tentei komple sokup (demir kasayi da dahil) oyle gitmeyi dusunuyordum ama bugun aradim, 2 kapili ise 2 tane kapiniz olmasi lazım...
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
Direksiyon devre disi kaldigi icin (deveboynu sanirim yerinden cikti, karanlikti inceleyemedim) asagi inip tekerlekleri elimde saga sola dondurup 20 kere ileri geri yaparak sokagi dondum ve ayni sekilde parkettim.
Ynt: Sığ Su Bayılması
Ha tabi daha bir onemli nokta da kesinlikle eşli dalmak. Ve iki biri satihta beklerken digerinin dalmasi ve satihtakinin dalan buddy'i mümkünse gözle takip etmesi.
Sonucta adı ustunde sıg su bayilmasi. Bayılan kişi zamaninda cikarilip mudahele edilirse hayati risk bayagı...