Arama sonuçlarınız

1. sinannasirli

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater 29 ekim cumhuriyet bayrami kortejinde yagmur yagma riski oldugu icin isleri biraz hizlandirdim son 2 gunde, resimler ekte, half cab olarak yapmaya zaman yetti ancak, resimler ekte, yarin da arac uzerinde gonderirim, umarim bir sorun olmaz

2. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater bir turlu firsat bulamadim seyit bey, kalibini cikartmak amacli diktirmistim bir tane ama terzi kendi sokugunu dikemez misali, ona sira gelemedi...
  3. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Kafamda dislileri takip, zinciri ustune sarip sonra kutunun icinde zinciri kapatmak/baglamak vardi ama?

4. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Kutuya surtuyor. Youtube sagolsun bakla cikarmak nasil oluyormus ogrendim, dusundugumden kolaymis, eve gidince deneyecegim. Tesekkurler
  5. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Temizlik zamani... Yanliz zincirde bosluk var biraz ne yapmak lazim acaba?

6. sinannasirli

Willys 1.2 Motor Yardım

Ynt: Willys 1.2 Motor Yardım BEn anlamadim ki, ozelllikle motorla ilgili bir sorununuz oldugu asikar ama, bu aracin motoru gayet guzel gide orjinal motor ise, ama resim gondermeden kimse hic birsey diyemez. Ama karburetor/yakit pompasinda veya ateslemede sorun var gibi duruyor. on tekerlekler...

7. sinannasirli

54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Kabin olculeri bende yok, ben tente olculerini yazmistim
  8. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys jeep kül tablası Cok tesekkurler..
  9. sinannasirli

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Makaslardaki egime gore degisse de, tenteli 183 cm, tentesiz olarak 136 cm olarak kullanma kitabinda yaziyor. Benim 1.75 civari sanirim normalden biraz daha yuksek(tentesiz kullandigim icin siperligin ustune kadar olan olcuyu verdim

10. sinannasirli

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! Hayirli yolculuklar!

11. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys jeep kül tablası Devam
  12. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys jeep kül tablası 1953 model, profilimdeki ve bu arac ayni arac(ama tablali resim bayagi bir eski ve elden gecmeden once), son resimler ekte

13. sinannasirli

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu da benim keyifhanem Bu ceki kancasi isi ne oldu sizin Seyit Hocam? Benim arac problemsiz gecti, kancaya bir sey demediler
  14. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys jeep kül tablası Anladim, bayagi bir aracta tam da ayni yerde gorunce, belli ki ayni elden cikmis, belki askeriye kendi kafasina gore takmistir komutan araclarina diye dusunmustum
  15. sinannasirli

Willys jeep kül tablası

Bu kül tablası ben jipimi aldigimda benimkinden de cikmisti, ayni kul tablasini muhtelif araclarda da gordum, bu acaba askeriye de takilan standard bir aksesuar midir? Yoksa sonradan mi takilmistir? Bilen var midir?

16. sinannasirli

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Seyit Hocam, ingiltere'deki Beaulieu Motor Museum'da cekmistim bu fotografi, ilgimi cekmisti, bence m38a1 e cok benziyor, belki de willys de onlardan esinlenmistir tekrar?
  17. sinannasirli

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Bir katki da benden olsun
  18. sinannasirli

Tuzla- Acil

Cok basitce dersen, yan camurluklar duz gelirse yani onu aciksa 3b(benim avatar resmimdeki gibi) yuvarlak olarak asagi iniyorsa (vosvos camurlugu gibi) cj-5. Ama bunu buraya yazmak yerine google bir cj3b bir de cj-5 yazsaniz sanki 10 saniye icinde bulurdunuz cevabi?

19. sinannasirli

Maalesef usps den daha ucuz bir yontem yok. Cok agir yuklerde belki deniz yolu olabilir, veya direk hava kargo belki kullanabilirsiniz, ama bu sefer de ticari mal gibi kabul goreceginden, turkiyedeki gumruk proseduru vsvs ek ucretler sizi cok yoracaktir. Globalmagazam gibi firmalar usps daha...
  20. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Ama yine de USPS ve posta idaresi en ucuz secenek. www.usps.com dan fiyat bilgisi alabilirsiniz, ayrica direk mesaj atarsaniz en ucuz opsiyonu hesaplarim. Yine de avrupa kadar ucuz degil navlun ne yazik ki amerikadan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri