Arama sonuçlarınız

1. sinannasirli

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Bu arada saticinin paketleme sekliyle (o kadar soylememe ragmen umursamamis) vites kolu uzerinde olarak yollari, o halde 20 kilonun uzerinde hesqplaniyordu hacim kilosu. Sagolsun bahsettigim firmadaki arkadaslar ellerine tornavida alip vites kolunu bile...

2. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Seyit bey, satici yurtdisi kargoya yanasmadigi icin amerikadan alisveris hizmeti veren globalmagazam.com araciligi ile getirttim. 25 usd arti her lbs icin 5 usd aliyorlar. Bana 120 dolar civari mal oldu(arti saticiya odedigim ic nakliye) Usps de asagi...
  3. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater En sonunda aylardir aradigim parcam ulasti!

4. sinannasirli

Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz?

Ynt: Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz? Her hayvanda etkili degil ne yazik ki :)
  5. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Yani fren(bosa alma kolu) ve giris safti diger istikamete de monte edilebiliyor mu diyorsunuz? Bunu bilmiyordum, tesekkur ederim

6. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Buldugum vinc ramsey 200, safti yolcu tarafinda. Bir de braden var ama pek onu bilmiyorum, sizdeki vinclerden olabilir. Resmini size gonderirim. Amerikadan takip ediyorum buldugum kondisyondaki vincler 200 dolar civarina gidiyor. Tamamen sifirlanmis...

7. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Vinc var, var ama su sorunlar var, krank milinden araci calistirma sansimi kaldiracak tipte bir model var, saft girisi ters tarafta ve vinci ters monte etmem veya bir sekilde geri cevirmem gerekiyor, yani ise yarayacagi riskli. Bir de bin lira para...
  8. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Military duck canvas dedigimiz sanirim keten orgu ile dokunmus kanvas pamuklu kumas. Dediginiz agirlik takribi 600 gram/m2 ye geliyor. Numarayla veya oz ile bulmaniz cok zor olur. Siz bu sekilde sordurun. Bildigimiz cadir bezi olarak da tabir edilen...
  9. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Seyit bey, Akuyu hallettim Seyit Bey. Umraniyede yaptirdim, 12 volttan pahalli degil.acikcasi Pto bulmadim ama vinci buldigim zaman o daha kolay, onu da o zaman dusunecegim. Kanvas bulunacagi kanaatindeyim, size bulurum fakat su gecirgenligi konusu biraz...

10. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater İstanbul yakinlarinda bir reunion olursa tabi ki tadindan yenmez arabali arabasiz kim gelirse gelsin beklerim toplanmaya

11. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Vallahi yaz geldi yine jiple ugrasmaya basladik, ondandir haraketlilik, yoksa cok birsey yaptigimiz yok. Fakat bir koenig veya ramsey pto winch kapmaya calisiyorum biryerlereen bakalim olabilirse en buyuk gelisme onolacak. Bir de agustosa dogru isler...
  12. sinannasirli

Ynt: Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz? Bu arada : http://www.petsiparis.com/?urun-7369-get-off-sprey-500-ml-uzaklastirici-sprey-----50-daha-fazla Benim jipe kediler oturmakla kalmayip bir de isiyorlardi. Bu spreyin bayagi faydasini gordum benden soylemeso

13. sinannasirli

Ynt: Anket : Cj'nin Üstünü Ne Zaman Açıyorsunuz? CJ-3B sayilir mi?
  14. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Bu ani uzerine tam da bir iki hafta icinde aracima monte edecegim eklentiyi paylasayim, kalorifer pek isitmaz da mangal koymamiz gerekirse, umarim lazim olmaz :) Tabi ki bos ici ama gorsel olarak guzel duracak.
  15. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Bir turlu aracima takili sekilde resim gondermek kismet olmamisti

16. sinannasirli

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Seyit Bey sanirim ruhsatta arac sinifi yazan biryerde M1G diye bir ibare olunca bu arazi tasiti demek oluyordu ve de ceki demiri srandard donanim olarak kabul goruyordu. Bana muayeneden once forumdan birisi bu sekilde soylemisti. Bununla bir...
  17. sinannasirli

Seyit bey, Allah sattirmasin tabi, ama olur da pto'yu satmaya bir gun sayer karar verirseniz bana bildirirseniz sevinirim
  18. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Seyit Bey, Daha çok "her nato kancasi olan araçta fabrika çıkışta bumperette geliyor muydu standart olarak ülkemizdeki kullanımda bilginiz var mı" amacındaydı sorum. Sanirim on cam acilir sekilde olanlar standart olarak nato kancasiyla geliyor. (Askeri...

19. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Bu arada aracin arkasi demisken, bumperette her nato kancasi olan aracta standart midir? Bende kanca var fakat bumperette yok. Taktirmayi da dusunmuyordum, ta ki gcen hafta bulmam cok zor olacak arka stoplardan birini duvara vurana kadar. Allahtan...
  20. sinannasirli

Ynt: Willys Jeep orjinal Harrison Heater Bende var arka kapak sablonu tesekkur ederim, fakat harflerin kenarlarini bantlayarak boyama aslinda sanirim en kolay yöntem :) biz seyit bey ile daha ileri teknikler uzerinde konussak da :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri