Arama sonuçlarınız

1. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Kayışdağında çiftliğin oralarda turladık KIRMIZI ile :)

2. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Bugün ufaktan dolaştırdım Kırmızıyı.... Teşekkürler güzel dilekleriniz için.... ;)
  3. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Teşekkürler bafralı55_jc5 Benden öncede emek verilmiş bir araç...Seviyoruz CJ'leri :) Sağolasın eskimiyor bu CJ'ler ;D Bu arada silecek motorunu yeniledik....

4. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 İstanbulda kar yağınca bunu fırsat bulup biraz gezdik tabi... ;)
  5. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Alt taban sacı komple beyaz pütür atılıp orjinal fabrika çıkışı olarak bildiğimiz siyah mum-pütür ile yalıtım ve koruma yapıldı...

6. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 KIRMIZI'ya daha güçlü Sony kolonlar takıldı...

7. hasanfb

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Memnunum tabikide... Hem offroad hemde asfalt için son nokta CJ lerden birini hazırlamış Tuncay abi...Yapılacak keyfe keder olanlarıda ben yapıyorum...
  8. hasanfb

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Hayırlı satışlar Çağrı...Daha iyilerini alırsın inşallah... ;)
  9. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Allah gönlünüze göre versin... Teşekkürederim... ;)

10. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 http://www.youtube.com/watch?v=LvcI_kJjvyM&feature=youtu.be 2 çekerde biraz oynadık tabi kilit farkı var... ;)

11. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Geçtiğimiz haftasonu KIRMIZI'ya direksiyon pompası ile direksiyon arasındaki çanlı olan üniteyi orjinal amerikan her iki tarafı mafsallı Have Duty - Ağır hizmet ünitesi ile değiştirdim... Motor yağı ve filtreleri değişti...
  12. hasanfb

dacia logan mcv nasıldır?

Ynt: dacia logan mcv nasıldır? 2 senedir şirketimde kullanıyorum hem yük hem yolcu bence fiyatına göre ideal Türkiye şartlarına uygun bir araç...

13. hasanfb

Doğu Karadeniz'den Offroadda yeni heyecan

Ynt: Doğu Karadeniz'den Offroadda yeni heyecan Hayırlı uğurlu olsun...
  14. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Teşekkürler ;) Skyjacker yükseltme kitinin amörtisörleri...
  15. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 :) Abi CJ bu ne yapsa yeridir halen yarışlarda birinci gönüllerde birinci... V8 ne zaman yapıyoruz CJ leri :) Video linki... http://www.youtube.com/watch?v=gso3b75xxs8&feature=feedu

16. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Bu arada CJ kışlık haline çevirdim. Antifiriz yağları ön takım rotlar mafsallar değişti. Genel kontrölü yapıldı.Benzin hortumları yenilendi.Kuru yağlaması yapıldı. Geçenlerde Kayışdağında artikülasyon denemesi yaptım gayet başarılı idi 35 ler ile ;)
  17. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Teşekkürederim temennize... Allah size daha iyilerini nasip etsin...Tuncay abiyi facebooktan takip ediyoruz TÜRKİYE'yi bıraktı yurt dışında turlarda...En kısa zamanda CJ gezisi yapmamız lazım :) Sizide yeni CJ'niz ile bekliyoruz... ;)
  18. hasanfb

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " Melih pazar günü boyadan önce Riva yarışlarına gidiyoruz beyoff'un haberin ola :)

19. hasanfb

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) İşaret... ;)
  20. hasanfb

ALINIK CJ7 KUPASI

Ynt: ALINIK CJ7 KUPASI http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25268.0 Kadir usta ile görüşün... ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri