Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1980 Jeep CJ-7
Teşekkürler bafralı55_jc5 Benden öncede emek verilmiş bir araç...Seviyoruz CJ'leri :)
Sağolasın eskimiyor bu CJ'ler ;D
Bu arada silecek motorunu yeniledik....
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8
Memnunum tabikide... Hem offroad hemde asfalt için son nokta CJ lerden birini hazırlamış Tuncay abi...Yapılacak keyfe keder olanlarıda ben yapıyorum...
Geçtiğimiz haftasonu KIRMIZI'ya direksiyon pompası ile direksiyon arasındaki çanlı olan üniteyi orjinal amerikan her iki tarafı mafsallı Have Duty - Ağır hizmet ünitesi ile değiştirdim...
Motor yağı ve filtreleri değişti...
:) Abi CJ bu ne yapsa yeridir halen yarışlarda birinci gönüllerde birinci... V8 ne zaman yapıyoruz CJ leri :)
Video linki...
http://www.youtube.com/watch?v=gso3b75xxs8&feature=feedu
Bu arada CJ kışlık haline çevirdim. Antifiriz yağları ön takım rotlar mafsallar değişti. Genel kontrölü yapıldı.Benzin hortumları yenilendi.Kuru yağlaması yapıldı.
Geçenlerde Kayışdağında artikülasyon denemesi yaptım gayet başarılı idi 35 ler ile ;)
Teşekkürederim temennize... Allah size daha iyilerini nasip etsin...Tuncay abiyi facebooktan takip ediyoruz TÜRKİYE'yi bıraktı yurt dışında turlarda...En kısa zamanda CJ gezisi yapmamız lazım :)
Sizide yeni CJ'niz ile bekliyoruz... ;)