Arama sonuçlarınız

1. hasanfb

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ;)

2. hasanfb

satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler

Ynt: satılık 4 adet 37 inch maxxis creepy crawler İşaret koyalım... ;)
  3. hasanfb

l 200 chip tonik

Ynt: l 200 chip tonik Nihat Keskin Offroad yarışcısı kendisi telefon edip bilgi alabilirsiniz... 0532 211 21 80

4. hasanfb

"Afrika İçin İftar Vakti"

Ynt: "Afrika İçin İftar Vakti" Nurullah abi güzel bir konu olmuş... Kısaca ifade etmek gerekirse; " Gözlerimizin rengi ne olursa olsun göz yaşlarımızın rengi hep aynıdır " Bir sms ücretini heryerde harcıyoruz esirgememek gerekiryor...
  5. hasanfb

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri ....

6. hasanfb

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Freelander seçeneklerinde yok abi... Eski kasası vardı şimdide yeni kasası var td4 2000 cc dizel motor otomatik arazi içinde bir çok elektriksel özelliği var...İncele derim Temiz CRV bulabilirsen ferah iç hacim masrafsız bir aracın olur.... Zaten biliyorsun abi...

7. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Can sıkıntısı zaten dediğin gibi abi... :)
  8. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Her aksamı sağlklı çalışıyor...Yapacak birşey bulamıyorum :) Geçenlerde esnaf arkadaşım araçlara olsun kargo taşımacılarına olsun klima takıyorlar...Ayrı bir sistem motordan 1 hp güç çekiyormuş iç soğutma ünitesi için içeride takıcak yer bulamadım... ;)
  9. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Sağolasın... CJ ayrı bir 4x4 keyfi bambaşka yeterki sevin aracnızı... ;)

10. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Son hali...

11. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Yazlık kapılar takıldı krom menteşe alındı...Kapılar için boya aldım vaktim olursa kırmızıya boyatacağım... Komple bestop set oldu bikiniyide tamamladık.... Melih arkadaşımızda ziyaretimize geldi sağolsun biraz muhabbet ettiler CJ'ler :)
  12. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Önümüzdeki günlerde fuara gidebilir...O zaman tamamlarız :)

13. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Teşekkürler... Daha iyileri sizlerin olsun...
  14. hasanfb

CJ 7

Ynt: CJ 7 Melih alışkanlık olmuş kardeşim... CJ gezisi demek istedim :)
  15. hasanfb

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Kırmızı

16. hasanfb

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Kırmızıyı yaza hazırladık geçte olsa... :) 1 takım krom ayna aldım kapıları üstündekini bozmadım... Bestop bikini ve çerçeve için çıtasını aldım montajı yapıldı... Yarım sac kapılarına menteşe alıp onlarıda yakında takarım... ;)
  17. hasanfb

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Göktuğ abi arkaya römork CJ'yi bununla taşırsın artık... ;D Hayırlı olsun yeni canavar... ;)
  18. hasanfb

CJ 7

Ynt: CJ 7 Maşallah dedim bile ;) Artık cj-7 gezisi düzenleme vakti geldi.... Canlı görmek lazım Canavarları.... :)

19. hasanfb

" 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK )

Ynt: " 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK ) Orjinal CJ-7 değil.... Fakat herşeyi yapılmış sorunsuz bir CJ-7..
  20. hasanfb

" 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK )

Ynt: " 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK ) Eski aracım :) ben kefilim CJ'me ;) yedek parçalar halen bende.... Hayırlı satışlar Serdar abi... 5.9 dan fotoğraflar bekliyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri