Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Farklı ve Güzel 98 Model Samurai
Güzel'mi ??? Maşallah :) Bizim yakışıklı koca oğlana alsakmı ;D :P
10 numara oldu Koray Alacak olan yeni sahibi dere tepe kullansın... ;)
Ynt: Türkiye'de Hovercraft Üretimi Hakkında
http://www.jedyhovercraft.tr.gg/
İlginizi çekebilir diye düşündüm Koray arkadaşımızın amcası olan firma sahibi Türkiyede ilk jedy hovercraft üreticisi...
Geçenlerde Maskeli beşler filminin devamı olan Çılgın Türkler Filminde Riva deresinde...
Ynt: " 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK )
:) Teşekkürederim abim CJ meselesini senin videolarınla dahada çok sevmiştim zamanında hatta ilk mesajımı sana atmıştım bilmem hatırlarmısın ;)Nereden nereye geldik...
Aslında yeşil olan CJ'ye çok emek harcadım hep...
Ynt: Jeep Fotoğrafları
Selamlar Mesut bey bende 2 CJ-7 var Levent beyi istanbulda 1 2 saat misafir etme şansı buldum kendileri o niyetle söylememiştir bundan eminim hatta arayıp bilgi alan abilerimizdendir kendisi... Dandik derken beğendiğini kastetmiştir yoksa CJ leri sevmeyen kimse yoktur...