Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Detaylı yorumlarınız için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bende sınavı geçtim lakin elime hiç telsiz almadım. Uzaktan yakından hiç alakam yok. Baofeng uv82 banada çok söylendi fakat , tekrar tekrar para dökmek istemiyorum. Baofeng uv82 modelleri şuan ortalama 1.5k civarları ücret olarak. Eğer...
Merhabalar iyi forumlar diliyorum
Yıllar önce sınavı geçip kazandığım telsiz sertifikamı artık kullanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
Fakat telsizler ve telsizcilik hakkında aklımda fikrimde 1 gram bile bilgi kalmadı.
Sizlerden ricam bana hem kullanımı uygun , hem fonksiyonel hemde pil...
LPG yakıtta üç aşağı beş yukarı bu vitara bizi kurtarmazmı sizce hocam ?
yani şöyle örnek atıyorum LPG li başka bir araç benim kat ettiğim 800 km yi 2400 tl ortalama yakıyorsa
vitarada eğer 2600 civarıysa bu aradaki fark için dediğiniz çok doğru ...
Merhabalar dostlar , aranıza yeni katıldım.
Nasip olursa inşallah 2006-2009 arası Vitara 2.0 Motor Otomatik vites araç almak istiyorum.
Fakat konudan çok uzağım o yüzden sizlerden tavsiye bilgi almaya geldim müsadeniz olursa ...
Benim bu aracı tercih etmemdeki en büyük neden suv olması ...
Merhaba Dostlar ,
Aranıza yeni katıldım inşallah bundan sonra daha sık sık buralarda olurum diye düşünüyorum.
Yaşım 39 , İstanbul Anadolu yakasında Maltepe Kartal civarlarında ikamet ediyorum.
Havacılık sektöründeyim ...