Arama sonuçlarınız

1. tolga1453

Halk Otobüsünden Karavan Olurmu?

Ben bir şey sormak istiyorum. Halk otobüslerinde emniyet kemeri yok, ruhsatta yolcu sayısı nasıl olacak. Otobüsten karavan olacak ise bence 3+1, veya 4+1 olmalı ama emniyet kemeri şoförden başka olmayacak.

2. tolga1453

Mitsubishi Pajero 4 Kapı 2.8 D Veya 3.0 V6 Yardım

Konu kapanmıştır. Teşekkürler
  3. tolga1453

Mitsubishi Pajero 4 Kapı 2.8 D Veya 3.0 V6 Yardım

Merhaba Adım Tolga Bayraktar Doğum Rize, İkamet İstanbul Uzun yıllar önce Suzuki Samurai araç aldım ve sıfırdan topladım. Daha sonra orası benim, burası senin gezdim. Yeterince off-road yaptım bir kaç kez mahalli yarışlara da katıldım ve artık doydum. Neye doydum derseniz Hard offroad...

4. tolga1453

suzuki 413 anahtar

Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş bilgi vermek istedim. Kapı kilit seti yurtdışından temin edilmişti sorun çözüldü
  5. tolga1453

Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz

Merhaba serkan bey bende x şehirden 1100 km yaparak samurai aracı istanbula getirdim. Size bakım hakkında bir şey yazmayacagım siz zaten herşeyi yazmışsınız. Ben aracı çok iyi bildiğimden şunu söylemek isterim. Eğer tenteli ise bagaj tarafında yırtık varsa orayı bir şekilde kapatın egzoz komple...

6. tolga1453

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

01- Mustafa Taştemir 02- Derya Turan 03- Tarkan ve Atıl Kurt 04- Mert Kiğılı 05- Hasan Çalışkan 06- Arman & Mine Boyacı 07- Sedat Açıl + 4 08- Türkan & Reha Yurdakul 09- Burak Dokur 10- Uğur samurai 11- Serkan Efe 12- Mustafa 13- Selçuk 14- Serdar Tanriverdi + 1,5 15- Nejat Kurtkaya 16-...

7. tolga1453

suzuki 413 anahtar

Sorun çözüldü
  8. tolga1453

Suzuki Aracıma Motor Arıyorum

Motor bulundu
  9. tolga1453

Ynt: Suzuki Aracıma Motor Arıyorum Motor aramaya devam ediyorum. 1.3 karbüratörlü yada enjeksiyonlu, 1.6 karbüratörlü yada enjeksiyonlu elinizde ne varsa olur 0532 512 45 36 numaram

10. tolga1453

Ynt: Suzuki Aracıma Motor Arıyorum 1.6 ve üstü arıyorum sağolun

11. tolga1453

MOTOR DEĞİŞİMİ İÇİN YASAL KURALLAR

Ynt: Motor Değişimi İçin Yasal Kurallar Arkadaşlar bende benzinli aracıma dizel motor koymak istiyorum yakın zamanda yaptıran varsa bilgi verirse sevinirim.
  12. tolga1453

Merhaba, suzuki samurai aracıma komple motor arıyorum. Elinizde düzgün bakımlı motor var ise lütfen söyleyiniz 1.6-2.0 olabilir. Bir iki hafta içinde bulamazsam kendi motorunu komple yaptırmayı düşünüyorum. Aracım karbüratörlü olduğu için ilk tercihim 1.6 karbüratörlü vitara motorudur. Saygılar

13. tolga1453

Yardım, Help, Sos Lastikte Problem

Ynt: Yardım, Help, Sos Lastikte Problem Lastiklerde problem yok. Şaseci ile haftay randevu yaptık makineye bağlayıp bakacak
  14. tolga1453

Yardım, Help, Sos Lastikte Problem

İyi günler, Arkadaşlar benim aracım suzuki samurai. Aracımda önden bakıldığında sol tarafın düşük olduğunu fark ettim ve makascıya gittim. Zaten arka kavisler iyice koy vermişti. 4 makasa da kat attırıp kavis verdikten sonra makascı baktı gözünü kıstı ve ne alaka deyip incelemeye başladı. Daha...
  15. tolga1453

suziki samurai km.teli aranıyor

Kemal abi senden teli aldım ama maalesef gösterge kısmına giren bölge normalde kare gibi. Fakat benimki yuvarlak olmuş artık ve içinde boşta dönüyor kilometrem çalışmıyor

16. tolga1453

suziki samurai km.teli aranıyor

Ynt: Suziki Samurai Km.teli Aranıyor bu tel 93 model araca uyarmı birde yeni midir
  17. tolga1453

Suzuki Samurai arka koltuk üstü roll bar

İstanbul'dan sevgiler saygılar. Benim ögrenmek ve yaptırmak istediğim şey; hani şu Antalya'da bolca gördüğümüz samuların arka koltuk üstündeki takla barını yaptırabileceğim bir yer bulmak. Örnek resim koymak istedim ama 100 mb sınırına takıldı.Emniyet kemerini üzerine takıyorlar ve hem koruma...
  18. tolga1453

orjinal kapalı kasa Samurai

Siz anlatana kadar ben hallettim:)))

19. tolga1453

orjinal kapalı kasa Samurai

Ynt: orjinal kapalı kasa Samurai İyi günler elektrikli fan uygulamasını nasıl yaptınız. zahmet olmaz ise anlatırmısınız. bende yapmak istiyorum fakat radyatör ile motor arası mesafe çok az. Kolay gelsin
  20. tolga1453

Suzuki Samurai arıyorum

Suzuki Samurai arıyorum Bu arabanın araba olması için 4 çamurluk ve iki marşpiyel lazım dedi. Yani sil baştan yapmamış ve yeniden yapılması gerek dedi ve ancak o şekilde ortaya çıkar dedi ve arabayı dükkanın en dibine koydu. Parçaları al getir başlayayım yoksa orda öyle durur dedi ve beni...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR