Arama sonuçlarınız

1. selten35

Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero

Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyiz, Disco mu Pajero mu? Sadece hafta sonları araziye çıkılacak. Başımızı ağrıtmayacak yedek parça servis ve konfor ve tabi ki arazi kabiliyeti açısından hangisi? 15-17.000 arası bütçemiz var. Malum sitede 15-16.000 e pajero var. Pajero sahipleri tavsiye...

2. selten35

Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar

Arkadaşlar, benim bilader 15.000.-TL ye kadar defender arıyor. Bu 87 kasalar ingiliz olanlardan sanırım onlar alüminyum oluyormuş. Geçmişini bildiğiniz önerebileceğiniz sorunsuz temiz satılık varsa haber verirseniz sevinirim. Uzun yol ve arazide kullanacak. Çoluk çocukda fazla olunca defenderde...
  3. selten35

Willys egzoz sorunu

Slm, 1954 model willys'imin manifolttan itibaren egzozu bitik durumda. Malum orjinalini bulmak zor ve maliyetli. Hesaplı ve işe yarayacak bir egzoz sistemi nasıl yapmalıyım. Borunun kalınlığı, orta ve son susturucu nasıl olmalı. Teşekkürler

4. selten35

Alınık Willys Ön Aks

1954 model willys aracıma sol ön aks arıyorum. Temiz çıkma olabilir.
  5. selten35

willys'e uygun jant lastik

Merhabalar ben izmirden Ender, benim 1954 model willys jeepim var, üzerindeki lastik ve jantları değiştireceğim. üstündekiler orjinal sanırım. Ancak jantın bijon aralığını bir türlü öğrenemedim, köydeki sanayide de anlayan pek yok. Çıkma jant ve lastik almayı düşünüyorum. Sahibinden.com da...

6. selten35

Alınlık willys'e uygun lastik jant talımı

Arkadaşlar resimde görülen 1954 model willys aracıma geniş tabanlı beyaz yanaklı çamur tipi lastik ve uygun jant takımı arıyorum. Latik ve jantlar çok iyi olmasada olur. Köyde zeytinliğe gidip gelmek için kullanacağım şehir trafiğine pek çıkmıyorum. Çok da kötü olmamamlı tabi :) hesaplı olsun...

7. selten35

31X10.50R15LT ebatlı lastiğe jant seçimi

Arkadaşlar 31X10.50R15LT ebadında lastik buldum. Bu lastikleri almadan önce merak ettiğim konu şu. Ressimdeki Willys jeepim üzerindeki Jantlara bu lastikler uyar mı acaba jantlar 15 inç bu arada. Yoksa jantları da mı değiştirmeliyim teşekkürler
  8. selten35

Satılık Willys 1954, vitarayla takas olur 1995 altı.

Arkadaşlar bu araç 3 yıldır bende hiç yolda bırakmadı. Geçen yaz yeni boyattım, macunlu astarlı metalik turkuaz. Elektrik aksamı, farları stoplarıı sisi farları yeni takıldı. Çıkma ford koltukları yeni takıldı. Ebube korna var. 120 amp.inci akü. Lpg'li.Alt takım yenilendi. Bar yeni. Lastikler...
  9. selten35

Suzuki Vitara 4x4 Yardım

arkadaşlar herkese selam. ben izmirde yaşıyorum. bende 1954 williys var. aydındaki zeytinliğe gitmek için kullanıyorum. araç orda kalıyor. malum izmir trafiğine sokamıyorum.bunu satıp 5 kapı vitara almayı düşünüyorum.( 1990-1994 model arası) hem izmirde hemde arazide kullanmak için. zeytinlik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,630
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri