Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba kullanmakta oldugum 79 model cj5 im var.onu satıp yarışmak için kullanabilecegim bi vitara arıyorum.fiyatı 8.000 tl ile 10.000 tl arası.internette bitane 8.000 tl ye yarıs için hazırlanmış buldum.acaba bildiginiz yarıs için hazırlanmış araçlar var mı?
merhaba.2000 model bws 100 sahibiyim.onceden babam kullanıyordu ama yasımız buyukdukce ben kullanmaya basladım daha motor 4.000 km de.motoru dagda bayırda kullanıyorum performansı gayet guzel.ama birşey sorcaktım ayaklı marsı kullandıgımda basıyorum sonra o kol asagıda kalıyor birdaha yukarı...
Merhaba.. Hep merak ettigim bir şeyi sormak istiyorum.Geçen seneye kadar butun jeeplerin tek ortak ozelliginin 7 ızgaralı olması diye biliyordum.ama dikkatimi cekti bazı jeeplerde 8 tane var mesela grand cherokee lerde.ama cherokeelerin hepside 8 ızgaralı degil 7 ızgaralı olanlarda var.acaba bu...
Merhaba...
arazide kullanmak için cj5 imizin yanına hem arazi hemde sehir içinde kullanmak için pajero almıştık(babamın hep hayaliydi pajero) aracımız 3 kapı 2.6cc.85.000 kmde.aractan memnunuz ama sunu sorcaktım.aracı aldıgımız kişide bitanede 3.5 v6 olanı var yine 3 kapı.babamda alma...
çok şükür sağ sağlim evimize ulaştık.her zaman oldugu gibi bu yılda cok guzeldi ama katılım gecen seneye oranla daha azdı.bu arada 7 numaralı cj 5 in fotoları varsa ö.m yoluyla bana yollayabilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Valla gece gece baslık acasım tuttu :D
Intercity Trophy 14-15-16 Kasım 2008 tarihlerinde IGNEADA da yapılacaktır. Bu yarış Balkan Off Road Kupasının Türkiye ayağıdır ve yabancı ekiplerin katılımı ile uluslararası bir off road şöleni haline gelmiştir.
İğneada muhteşem doğası ile off road için...
evet abilerim kırmızı cj7 mizi satıyoruz.gerçekten çok güzel ve temiz bir araç.herşeyi orjinal bestop.zaten fazla anlatmaya gerek yok.resimler herseyi anlatıyor...ilgilenen olursa benimle irtibata geçebilir..
işte link: http://www.sahibinden.com/mukemmel_cj-_7WQQaXQQ8351207WQQpXQQdisplayitem
herkese merhaba 2001 model skoda octaviamızı satıp 95 model 2.6 pajero aldık.hem cj5 hmde pajeromuz oldu.çok güzel bi araç.bu araç hakkında fazla bi bilgim yok.bildiklerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim=)
işte link'i...