Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adı : Koçero
Soyadı : İveco
Doğum tarihi : 1999
Irkı : Beyaz
Beden ölçüsü : 12,3 M3
Vukuatlı nüfus kaydı : 35.10 daily van
Kuvveti / Gücü : 2800 motor / 110 hp
Doğum salı günü sezeryan ile Maltepe'de gercekleşecektir... fotolar ve gelişimi an be an dostlarla paylaşılacaktır......
Durmak yok...
Bir zihni sinir daha :)))
Aslında bu yazdıklarımı soğutucuları yazıştığımız yere koyacaktım ama bulamadım. Eğer bulabilirsem orayada koyacağım :)
Karavan iç sıcaklığı 30 derece. Amonyaklı dolabın 10 derece olması gerekiyor. Amaaaaa dolabın arkasına yerleştirdiğim 12 volt ile calışan fan...
Temmuz ayı içinde vosvoscu arkadaşlar ile bir ege turu için hazırlanıyordum. Ancak yola cıkmadan bir gün evvel Küheylan'ın üst kapak contası su koyu verince onları kacırdım. Contamızı yaptıkdan sonra salı gecesi sabaha karşı yola koyuldum. İstikamet Ayvalık idi. Ayvalık'da Fransa'dan gelen...
Bende, beni ve Küheylanı tanıştırayım sizlerle.
Çocukluğu kamp ortamında geçmiş fakat daha sonradan aklı başına gelmiş bir kampçı adayıyım. Gezmek, doğa ile başbaşa kalmak, fotoğraf çekmek benim kampçı adayı olmama en büyük etken.
2007 senesinde çadırım ile başladığım 2.bahar gezilerine daha...
Değerli gezenbilir dostlar,
Eski bir kamp işletmecisi ailenin ferdi olarak üzerinde çalıştığım bir konuda sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum. Bu konuda bilgi, birikim ve tecrübeleri olan sizlerin düşünceleri benim için çok önemli.
İstanbul yakınlarıda güleryüzlü, cana yakın bir aile...
Merhaba
Yeni bir Gezenbilirci olarak fotoğraflarımı sizinle paylaşmak istedim. Görüş, düşünce ve önerilerinizi beklerim.
www.indexorg.com
Sevgi ve Saygılarımla
Ömer Sak