Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir; Narlıdere - Çatalkaya Doğa Yürüyüşü
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2024 tarihine kadar zaman zaman yapacağımız " İZMİRİM Kart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 25 Şubat 2024 - Pazar gününe ait programının detaylarını...
Merhaba Arkadaşlar,
Önceki yıllarda bir çok kez gitmiş olduğumuz Kaz Dağları Kirse alan Mevki Kamp alanımıza 17 - 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında tekrar gitmeye karar verdik.
Kamp yerimiz Edremit - Zeytinli Beldesinde Mehmetalan Köyü kırsalında bulunmaktadır.
8- 10 km.lik Dağ - Orman yolu...
Merhaba Arkadaşlar,
07 - 08 Şubat 2015 tarihleri arasında Ödemiş Bozdağ Beldesinde yapılan Kış Dağcılık Şenliğine İzmir'den arkadaşımız Eyyüp SELEK ile katılmıştık.
Şenliğe katılan diğer katılımcılar ve kulüpler Bozdağ Beldesinde bulunan park alanında kamp kurmuşlardı.
Merhaba,
Off Road Gezilerimiz - EGE bölümü;
Etkinlik yapıldıktan sonra fotoğrafların ve anekdotların paylaşımı için oluşturulmuştur.
Gezi planı ve/veya etkinlikler için ayrı bir sayfamız vardı ve bende oraya taşıdım.
İyi Etkinlikler.
Merhaba Arkadaşlar,
Gezenbilir İzmir Grubu olarak 13 Nisan 2013 Pazar günü yapmış olduğumuz Hatundere Dumanlıdağ Yürüyüşüne ait fotoğrafları ilginize sunuyorum.
Hatundere Köyüne İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) ve 752 Nolu aktarma otobüsü ile ulaşabilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
09 Mart 2014 Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait fotoğrafları ilginize gecikmeli olarak sunuyorum.
İyi Çalışmalar.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,
Murat ÖZ
Gezenbilir İzmir grubu olarak 02 Mart 2014 - Pazar günü yaptığımız yürüyüşün görsellerini ilginize sunuyorum arkadaşlar,
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,,
Merhaba Arkadaşlar,
23 Şubat 2014 Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait görselleri arkadaşımız Eyyüp SELEK'in objektifinden ilginize sunuyorum.
İzmir Bornova Evka-4 semtine otobüsler ile rahatlıkla ulaşabilirsiniz.
Bornova Metro durağından 565 - 568,
Konak Gümrükten 368 ? :)
Neyse...
Doğa Yürüyüşü,İzmir,Doğa,Yürüyüş,Trekking
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2014 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 02 Mart 2014 Pazar gününe ait programının detaylarını...
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2014 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 23 Şubat 2014 - Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.
DOĞA...
Merhaba Arkadaşlar,
15 - 16 Şubat 2014 Tarihleri arasında yapılan Bozdağ Kış Dağcılık Şenliğine arkadaşımız Eyyüp SELEK ile beraber katıldık.
Bozdağ beldesinde ve çevre kamp yerlerinde yeterli kar olmadığı için kamp çantalarımızı sırtlanıp Bozdağ eteklerine doğru yükseldik.
Saat 12:20'de...
Merhaba Arkadaşlar,
Gezenbilir İzmir olarak 17 - 18 - 19 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bursa Uludağ yolundayız.
Keles İlçesi yakınlarında ki Büyükdeliller Köy de kamp atacağız.
Araçlarımız kamp alanına kadar ulaşacaktır büyük ihtimalle.
Ulaşmaz ise kamp yükü ile 3-4 km yürüyebilir ya da...
Doğa Yürüyüşü,İzmir,Doğa,Yürüyüş,Trekking
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2014 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 09 Şubat 2014 Pazar gününe ait programının detaylarını...
Doğa,Yürüyüşü,İzmir,Gezenbilir,Kurutepe,TezzMertek
Merhaba Arkadaşlar,
02 Şubat 2014 tarihinde yapmış olduğumuz bu yürüyüşün görsellerini ilginize sunuyorum.
Konu içinde ki tüm fotoğrafları arkadaşımız Eyyüp SELEK çekmiştir. Gözüne sağlık Eyyüp.
Pınarbaşına ulaşabilmek için Bornova Metro...
Merhaba Arkadaşlar,
26 Ocak 2014 - Pazar günü yapmış olduğumuz Onur Mahallesi Son Durak - Yamanlar Şelale - Örnekköy Doğa Yürüyüşümüze ait görselleri ilginize sunuyorum.
Doğa,Yürüyüşü,İzmir,Gezenbilir,Kurutepe,TezzMertek
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2014 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 02 Şubat 2014 - Pazar gününe ait...
Doğa,Yürüyüşü,Doğa Yürüyüşü,İzmir,TezzMertek,Murat Öz.
Merhaba Arkadaşlar ,
Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2014 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız düzenlediğimiz " Kentkart ile 3 - 30 Paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerimizin 26 Ocak 2014 Pazar gününe...