Arama sonuçlarınız

1. ORHANBIYIKLI

Nerde Akşam Orda Sabah ..

merhabalar.

2. ORHANBIYIKLI

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

arkadaşlar merhaba uzun süredir gezenden ayrı kaldım ,çoğunuzun bildiği gibi defenderimi devirdikten sonra ,onu kamp aracı haline dönüştürmüştüm ,bu kamp ve hafif off beni bayağı sardı :D fakat kamplarda araç üstü çadırı açtığım zaman araç bağlanıyor bunu telafi için bir römork-karavan yapmak...
  3. ORHANBIYIKLI

Defender ile bir yol hikayesi

4. festivalimiz bolu sarı alan yaylasından sonra biraz dolaşalım dedik.yayladaki baysan otelde bir gece konakladıktan sonra,abant üzerinden önce mudurnu,beypazarı.safranbolu,bartın, amasra,filyos,düzce, iznik,yalova ve son olarak istanbula döndük,gezi 9gün sürdü,nede akşam ,orda sabah misali...

4. ORHANBIYIKLI

Yalova Kurtköyde Doğayla başbaşa bir gün

Değrli arkadaşlar arazi aracım modifiye edildiğinden ,binek araçla bir gezi yaptık,mutlu bol kalorili bir gün oldu yürüş mesafemi epey uzatmam gegekecek :D :D Gittiğim yer yalova kurtköy ormanlarının içi,doğayla başbaşasınız,bir dostumun eşiyle birlikte işlettiği kaltur butik otel oraya...
  5. ORHANBIYIKLI

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Uzun süredir planladığım komple modifikasyona sonunda başladım, isoff gezisinde sola yatırdığım aracımı, rötüş yapmaktansa hayallerimi gerçekleştirebilmek için sil baştan yapmaya karar verdim, herşey ayarlandı ve bugün oto mekanikte hüseyin ustamız denetiminde söküm işi başladı, aracı tamamen...

6. ORHANBIYIKLI

OFF-ROAD'culara Çevre ve orman bakanlığından yasak geliyor

T.C.Çevre ve orman bakanlığına bağlı,istanbul doğa koruma ve milli parklarşube müdürlüğü 22 mart 2011 salı günü istanbul off-road kulübü 'nde(isoff) bir toplantı düzenleyerek bizleri ciddi anlamda bilgilendirdi. toplantıya şahsen katılamasamda oradaki arkadaşlardan aldığım bilgileri buradan...

7. ORHANBIYIKLI

Alkol ve OFFROAD

Hayatın vazgeçilmezlerinden,fakat ikisinin bir araya gelmesi akla hayale ziyan,dehşet akıl almaz bir durum, bırakın offroad'du normal yol ve normal araclarda bile nelerin olduğunu hergün tv lerden izliyoruz ,kaldıki bizim araçlara araziye uyarlanmış,her ne kadar TÜV onaylı olsalar bile...
  8. ORHANBIYIKLI

Ekmek,kapısı (o.bıyıklı)

Herşey ,hayatta kalabilmek,ekmek bulabilmek,arasına birşeyler koyomak,uğruna. Oto cam silicileri
  9. ORHANBIYIKLI

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Merhaba ,ben orhan bıyıklı,buradan sevdigim,güzel ve ilginç fotoları sizlerle paylaşacağım.Bolu aladağ göleti (festival)

10. ORHANBIYIKLI

3 temmuz bolu aladağ

görüntüleri yüklüyorum gecikme için kusura bakmayın

11. ORHANBIYIKLI

17 Yıl Önce Bugün Madımak

Sivas madımak oteli onlarca insanın kendini insan sananlarca kül edildiği o kara gün, insan olduğum için utandığım.halen içimden atamadığım o dehşet anları ,hayatını kaybeden aydınlarımıza Tanrıdan rahmet diliyorum rahat uyuyun,yeni nesil sizlerin boşa ölmediğini gösterecektir ben bunun siyasi...
  12. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Normal bir yolda efendi efendi giderken, sıkılıdığınızda ne yaparsınız,Bazıları bir ağaç altı bulur,bazıları bir yol üstü lokantasına girer, bazıları yatar uyur ,ben yolun dışına çıkıyorum,yoldan çıkıyorum sizler ne yaparsınız,paylaşalım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR