Arama sonuçlarınız

1. Keyifli

Satılık Römork 1 Tl

Değerli gezenbilir üye ve takipçileri : Bir projede kullanılmak için makaslı veya torsiyonlu römork ihtiyacım vardır, elinde olup satmak isteyen irtibata geçerse sevinirim. Tel:05355185316 Ankara da olması tercih sebebidir.

2. Keyifli

Vitara Hub (porya Kilit)

Merhaba arkadaşlar, Elinde vitara için arızalı hub olan varmı acaba.Eğer varsa benim ile irtibata geçebilir mi.
  3. Keyifli

Vitara Hararet Göstergesi Çalışmıyor.

Merhabalar. Bir senedir 2000 model 1,6 lpg'li vitara sahibiyim ve ilk iş foruma üye olarak konuları takip etmek oldu.Gerçekten çok güzel konular ve paylaşımlar var .Bu paylaşımlar için herkese binlerce teşekkür ederim. Bilgisi olanlardan öğrenmek istediğim bir nokta vardır. Bir haftadır aracımın...

4. Keyifli

Vitara stepne üstü bisiklet taşıyıcı

Değerli vitara kullanıcıları 3 ay önce aldığım vitara için tasarladığım bisiklet taşıyıcıyı nihayet yaptım. Yapmak isteyenler için fikir vermek adına fotoğrafları aşağıdadır.Tabi benbunu yaparken bir bisiklet taşımak için malzeme seçimi yaptım.Gerçi malzemeleri hurdalıktan temin ettim ama...
  5. Keyifli

Vitara lpg montaj sonrası.

Yeni aldığım 2000 model 1,6 vitarama lpg taktırdım.Acaba bu işlem sonunda motor kısmında herhangibir parça değişikliğine ve ayar yaptırmaya( buji,buji kablosu değişimi, motor yağ değişimi, subap ayarı,vb.) gerek varmıdır. Birde motor için subap ayarı yapılması gerektiği nasıl anlaşılır.Bu...

6. Keyifli

Vitara egzost sorunu yardım...

Yeni aldığım aracımın egzost kısmından gaz vermeler sonunda ve vites düşürme esnasındaki yığılmalar anında tırlama şeklinde ses gelmektedir.Buna istinaden bağlantılarda gevşeklik olduğunu düşünerek egzozcuya gittim.Bana konvertör altındaki sacdan geldiğini söyleyerek söktü, fakat ses...

7. Keyifli

Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Bir senedir aradığım aracı nihayet buldum. :D Artık bende Vitara ailesinin bir üyesiyim.. :D :D :D
  8. Keyifli

2000 vitara airbag hakkında

Merhabalar uzun sayılacak bir zamandır aranızdayım.2000 model bir vitara almayı düşünüyorum, yalnız ilgilendiğim araçta fabrika çıkışlı olarak hava yastığı olmadığı ve 25 civarında hava yastıksız ithal edilen hava yastıksız vitaradan biri olduğu bilgisi verildi.Araçta herhangi bir kaza falan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri