Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
Lowepro slingshot 202 aw marka fotoğraf makinası çantamı satıyorum.
sadece 3 kere kullandığım için gayet temiz, yeni ve şık. orjinal nylon kılıfı ve etiketi ile birlikte göndereceğim.
http://www.lowepro.com/slingshot adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirisiniz.
fiyatı : 170...
Ürünü Amerikadan getirttim. Paketini açtım ama hiç kullanmadım. Amerikan malı olup 25 yıl garantilidir. Üzerinde 15 fonksiyon vardır ve 156 gr ağırlığındadır. Türkiyedeki mağaza satış fiyatı 190 TL civarıdır. Ben 150 TL karşılığı PTT kargo ile kapıda ödeme şeklinde satmak istiyorum. Veya...
Arkadaşlar merhaba;
Amerikadan getirttiğim maxpedition jumbo versipack LEO çantayı satmak istiyorum.
Hiç kullanılmadı. Amerikanın bir numaralı çantasıdır. En kaliteli malzemelerden yapılmıştır.
Ürüne ait farklı ve nasıl kullanıldığına dair resimler görmek üzere daha fazla bilgi için...