Arama sonuçlarınız

1. S

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping pekı kuzu anlasıldı senden kurtuluş yok gıdelım bakalım :D alah sonumuzu hayretsın zatı bu gıdışle ben fazla yaşayamam :D

2. S

8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla) abi nabdın draccar ögrenci paraşütü geç boşver onnarı abı ( skydiving gear-parafoil-katana-velocity-stiletto ve skywings 'den hayatta caymam abi bence sende cayma yaşasın hızz ve acro :D tabi serbestte :D
  3. S

Birdman

Ynt: Birdman ben serbestçiyim arkadaşım yarasaylla atlayışta yaptım :D ama bana öle dalga gecer gıbı birdman falan denmesınden nefret ederım ayrıca sölediğin şeylerde çok haklısın öyle rastgele birdman muhabbetine girilmez yazılı ve gorsel olarak bunun egitimi tamamlamak gerekır DİP NOT...

4. S

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping tatıl yabcam ıste kafam rahat olcam :D azizi çaırrım :D gerekırse otlarda yatarım :D azizle ucarukk :D
  5. S

Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları

Ynt: Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları doru sölşıon kuzu zaten pervane mesafesı kafama takılmıstı bugun sabah baktım problem olmas :D

6. S

Bahtsız Bedevi Paraşüte Heveslenirse

Ynt: Bahtsız Bedevi Paraşüte Heveslenirse adam lasta yabamıo daha ne die atl-ıolar o adamı ama allah o 2 adamdan rası olsun kesin formasyoncu onnar :D

7. S

Serbest Atlayış

Ynt: Serbest Atlayış Arkadaşım ben Efes'te yaklaşık 50 - 60 atlayış yaptım. 5000 feet'ten de çıktım, 10.000 feet'ten de çıktım, 17000 feet'ten de çıktım. Efes bu iş için çok ideal bir yer ve o duyguyu sana nası anlatayım. 5000 metrelik bir irtıfadasın ve deniz üstündesin, SIV yapıyorsun, acro...
  8. S

Birdman

Ynt: Birdman giydikleri kıyafet yarasa kıyafeti yabdıklarıda base- base jump arkadaşın bı tanesı akıllı işi deil demiş :D bendemı akılsız oluyorum sımdı kardeş :D yer o kadar guzelki paraglider olmamasına ragmen cok gusel cross yabılıyor :)
  9. S

8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla) ufuk abı bende serbestçiyim ama aynı zamanda yp de yabıorum ve emın ol serbest kadar zevklı eger skydiving gear veya parafoillerle atlayış yabdıysan bıraz yavaş gelır ama çok eğlencelıdır :D emin oll bide bendekı gibi bi ekibin olursa o zaman çok daha...

10. S

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım adanada bu işi çok güzel yapan bir grup duymuştum eger adanada düşürsen çok yardımlarımız dokunur ;)

11. S

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping yer çok güzel en yakın zamanda tatil için gitcem inş ( ne ayse ne egemen abı ne ibrahim ) eminim çok guzel bır tatıll olacaktır :P:P
  12. S

Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları

Ynt: Dünyanın En Acayip Görünümlü Uçakları kuzu o uçak harbıden uçak cessna-antonov an3 falan benzemess :D deli bir alet

13. S

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım selam arkadaşlar bende serbestçiyim, THK nıın 2 eğitim alanı var moderatörlerınde söyledıgı gıbı eskişehirde serbest atlayışı en yakın 2veya 3 sene sonra yapabılıyorsunuz ama efese gıdıp yaklasık 500 mılyon karsılıgında (tabı yol-kalacak yer ve yeme içme...
  14. S

Adrenalinoutdoor Adana

Ynt: Adrenalinoutdoor Adana arkadaşım ben anlamıorum ne kendı sitemizde ne burda benım nıe adım geçmiyor :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri