Arama sonuçlarınız

1. lisaparker

Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması GPA4 ( 04-09 Ekim 2010)

http://www.gokovapedallariminaltinda.com/ Arkadaşlar bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan GPA' ya kendimi ev sahibi kabul ederek bisiklet seven herkesi davet ediyorum :)) Daha önce katılmış olanların muhakkak haberi vardır ilgilenen yeni arkadaşların da katılımını bekliyoruz..

2. lisaparker

Dünya Bisiklet Günü

Ynt: Dünya Bisiklet Günü 1 haziransa neden 6 sında kutlanıyor haftasonu olacağı için mi..
  3. lisaparker

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? bunları duymak güzel oldu :) yardımlarınız için teşşekkürler..

4. lisaparker

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Merhaba teşekkür ederim bilgiler için; Vermeyi plandığım fiyattan da düşük oldu aslında ama bisikletle uğraşan arkadaşların da yardımıyla, bir kaç değerlendirmeden sonra bugun itibariyle bisikletimi aldım.. whistle miwok 1053 v; başlangıç için...
  5. lisaparker

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Merhaba Teşekkür ederim öncelikle.. Ben bir süredir araştırıyorum. Aldığım tavsiyeler doğrultusunda yaptığım bir seçim bu; zaten “henüz” anlamıyorum bu konudan hiç.. Alacağım bisikleti işe gidip gelirken de kullanmayı düşünüyorum ama ağırlıklı...

6. lisaparker

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? ben de yeni başlayacak biri olarak trek sky almak istiyorum ne dersiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri