Arama sonuçlarınız

1. F

Çeki Demiri Hakkında

Ynt: Çeki Demiri Hakkında Merhaba, sahiplik belgesi ve karayolları uygunluk belgesi nedir? Yardımcı olabilir misiniz? İkinci el bir karavan aldığımızda Şu noktada 750 kg altı bir karavan sahibi olunsa bile kaza durumunda tip onay ve sahiplik, 750kg üstü bir karavanda ise bunlara ek olarak...

2. F

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler 750 kg altı ve üstü karavanlar için tip onay belgesi lazım. 750 kg üstü ise plaka ve ruhsat çıkartırken buna ek olarak fatura lazım. Pi2010 tip onay belgesi var. Ancak banyo, tuvalet olmadığı için işime gelmiyor. Diğer üreticiler ile ilgili hiç...
  3. F

İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler

Ynt: İlk Defa Karavan Alımına Dair Deneyimler Merhaba, Tip onay belgesi hakkında Pino ile konuştum ve tam net bir bilgi alamadım. Karşımdaki bayan sürekli tip onay belgesinin önemsiz olduğunu polislerin sadece çeki demiri kontrolü yaptığından bahsedip durdu. Yoksa ben de 3.25 almaya...

4. F

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, Güngör bey, yazdığınız cevap için teşekkürler. Biz taşınma telaşında iken incelediğiniz karavan satıldı ya da ilan kaldırıldı...
  5. F

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Merhaba, daha önce arazi araçları ile ilgili forumu takip ediyordum. Alıp, kullanmak kısmet olmadı. Şimdi ki hedefimiz bir çekme karavan almak. Eşim, ben ve 2 aylık bir bebeğimiz var. Hafta sonları ve yıllık izinlerde kullanmak...

6. F

4-5 Mevsim Çadırlarda Yazın Sıcak Problemi

Ynt: 4-5 Mevsim Çadırlarda Yazın Sıcak Problemi İşten yeni gelebildim. Bizimkiler masterchef izlerken bende çadır bakıyorum ama 3-4 kişilik bir şey bulamadım, nereden alacağıma da karar veremedim :)

7. F

Ynt: 4-5 Mevsim Çadırlarda Yazın Sıcak Problemi Sanırım Mersin'de büyüdüğüm için sıcağa karşı alerji olmuşum :) Genelde nasıl üşümeyiz diye düşünülürken ben nasıl sıcaklamam diye düşünmüşüm. Ödünç çadır almak istemiyorum. Kocaeli deprem bölgesi ve arabamda çadır ve uyku tulumlarımı her...
  8. F

Merhaba, Eşimle kampçılığa başlamak istiyorum. 3-4 kişilik, yaz-kış kullanabileceğim 5 mevsim bir çadır almayı düşünüyorum. Bu çadırların yaz kamplarında sıcak durumları nasıldır? Bazı aile tipi çadırlar var, büyük ve pencereliler. Bu aile tipi çadırlar daha mı serin olur. 5 mevsimlik...
  9. F

4 Runner Yardım!

Ynt: 4 Runner Yardım! Aslında araçları araştırırken 4runner oldukça ilgimi çekmişti. Malum dizeller biraz pahalı. 2.4 benzinli motor için benzer bilgileri paylaşabilir misiniz? Bir de güncel sık kullanılan yedek parça fiyatlarını yazabilirseniz ciddi olarak fikir sahibi olabiliriz. Teşekkür ederim.

10. F

Grand Vitara LPG Hakkında

Ynt: Grand Vitara LPG Hakkında Bebek koltuğu sanırım benim için de anahtar kelimeler olacak. Hele depo dikine takılırsa ve deponun kalın saçtan olduğu düşünülürse, arkadan çarpma sonucu ön tarafa darbeyi olduğu gibi iletmesi muhtemel. Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler mi? Birde...

11. F

Kasko Yaptıran Var mı?

Merhaba. Arazi araçları malum yaşlı araçlar. Bugün şirketlerin 10 senelik araçları bile zorlukla kasko yaptıklarını duydum. Gerçekten doğru mudur? Allah muhafaza bir kaza anında sevdiğim aracımın elinden gitmesini istemem. Suzuki 92-98 arası olupta kasko yaptıran var mı? Varsa ücretlerini...
  12. F

Arazi Taşıtı Almak İstiyorum

Ynt: Arazi Taşıtı Almak İstiyorum 1.6 ve 2.0 arasında sanırım km başına 3-4 kuruş var gibi. 30.000 km yapıyorsam senede 900TL yapıyor. Birde 2.0'lar sanki biraz daha pahalı. İşte bende sizin gibi vicdanla cüzdan arasında kaldım. İnsan arazi aracıyla rampada kalmak pek istemiyor.

13. F

Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender Ben de Mersin'liyim. Kocaeli'den Mersin'e giderken o yollardan inşallah bende geçerim defender'la. Hayırlı uğurlu olsun. Anneler acayip pazarlık yapıyor. Hani reklam varya, benim annem hem ayakkabı bağlayıcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri