Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki Samurai Body Lift

Ynt: Suzuki Samurai Body Lift Oğuz bey ilginize teşekkür ederim.. Samurai konusunda bilgili arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

2. D

Suzuki Samurai Body Lift

Ynt: Suzuki Samurai Body Lift Suzuki SJ-413 carburación. Suzuki SJ-413 carburación. 64 cv 3.727:1 2,268 / 1,409 64 cv 3.727:1 2.268 / 1.409 Benim oranlarım bunlar..Bu oranlar doğrultusunda, 30"/9.5"/15" lastik ebadı için dişli olarak ne kullanmalıyım??
  3. D

Suzuki Samurai Body Lift

Ynt: Suzuki Samurai Body Lift Estağfurullah moral bozmak ne demek, sonucta ben bu konuda tecrubesizim. Sizin tecrube ve bilgilerinizden faydalanmak için konu actım zaten. Söylediklerinizden sonra body lift in görsellikden fazla öteye gitmediğini anladım ve makaslardan yukseltme seçeneğine...

4. D

Suzuki Samurai Body Lift

Ynt: Suzuki Samurai Body Lift Sanırım Ankara da uygulayan yok ancak söylediğiniz şekilde olacak galiba, teşekkürler.. Teşekkürler, malzemeyi araştırayım.
  5. D

Suzuki Samurai Body Lift

Merhaba, Başlıkta yazdığı gibi 1992 model samurai aracım var. 3" body lift uygulamayı düşünüyorum. Ankara da sanırım hazır olarak bu kitleri satan bir yer yok, İst da Mehmet Becce satıyor ve üretiyor bbildiğim kadarı ile , yurtdışında ise CALMİNİ marka var. Bu malzemeleri burada üreten yada...

6. D

Satılık Emsalsiz Land Rover Defender 110

Ynt: Satılık Emsalsiz Land Rover Defender 110 Araç iyi güzel hayırlı satışlar, ancak emsalsiz olan nedir onu anlamadım?? Bunun gibi hatta aynı şekilde gümrük çıkışlı yada sgk çıkışlı başka araçlarda var..Emsalsiz olucak bi tarafı yok acıkcası..

7. D

Yapılı 1979 Model CJ-5

Ynt: Yapılı 1979 Model CJ-5 Güzel araç hayırlı satışlar...
  8. D

LR Discovery 2.5 TDI, Yeni Üyeden Sorular :)

Teşekkürler :) Dumanlaya dumanlaya devam o zmn :D:D
  9. D

Yakıt tüketimini lt olarak hiç ölçmedim ancak 100 ytl lik mazotla 300 km civarı gidiyorum şehir içinde..Bundan sonra dediğiniz gibi normal dizel kullanayım..

10. D

Evet aynen söylediğiniz gibi yüksek vites düşük devir giderken veya yüklenince yapıyor..Ben hep euro dizel kullanıyordum, sizin söylediğinize göre pek de gerekli değil o zmn.. :):) Pompa da bir sorun olup olamdıgını nasıl anlayabilirm en kolay??

11. D

Tekrardan merhabalar, Aracta dün farkettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istedim..Düz yolda yada biraz eğimli bir rampa çıkarken gaza cok fazla basmasam bile arkadan normalden daha fazla duman atıyor araç.. Dolmuş minibüs stili kapkara duman ata ata gidiyorum, arkadan gelenler acısından hiç de...
  12. D

LR Discovery Orjinal Alaşım Jantları Aranıyor.....

Ynt: LR Discovery Orjinal Alaşım Jantları Aranıyor..... Merhaba, tavsiyeleriniz için teşekkürler.. Bahsettiğiniz jant bu sanırım, ancak bijon ölçüsü uymuyor bnm bildiği kadarı ile range lerle..eğer uyuyorsa alabilirim fiyat da uygun..

13. D

Ynt: LR Discovery Orjinal Alaşım Jantları Aranıyor..... Sahibinden.com da maalesef yok , range ve disco 2 jantları var ama buna uymuyor ne yazıkki..Resimlerden de anlaşılacağı üzere bijon aralığı çok geniş bu araçların..
  14. D

Teşekkürler arkadaşlar.. Orjinal jant ölçüsünün ebadını bilmiyorum açıkcası yukarıdaki resimdeki jantın aynısı..Ancak üzerindeki lastik oldukça dar ebat olarak, bu da aracı görüntü olarak bozuyor..Stepne de ki lastik ölçüsü 255/70/16 ama üzerindekiler oldukça dar dediğim gibi.. Yani alaşım...
  15. D

Merhaba arkadaşlar, 1997 model LR Discovery için aşağıda resimde görülen yada uyabilecek başka jantlardan aramaktayım... Teşekkürler...

16. D

İlginize teşekkürler arkadaşlar..Aracın üzerinde aşağıdaki resimdeki jantlardan var, bunları orj jantlarıyla değiştirmek istiyorum, bulabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?? bir de discovery 1 e range yada başka land rover modellerinin jantları uyuyormu acaba?? Üzerindeki jantlar İstediğim...
  17. D

Herkese Merhaba, Merhabalar ismim Cem, Forumu çok uzun süredir ziyaretçi olarak zevkle takip ediyorum..Kısa bir süre önce gümrükten uzun süredir aradığım ve almak istediğim bir LR Disco I Tdi SE araç aldım.. 1997 model ve 129 bin km de ve otomatik vites....Araç 2 ay kdr gümrük sundurmasında...
  18. D

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, Cem Özcan Ankara da yaşıyorum, 37 yaşındayım.. 1997 Model LR Discovery I 2.5 Tdi sahibiyim.. Araç kiralama ile uğraşıyorum.. Bu aracı almadan önce forumunuzu ziyaretçi olarak çok inceledim..Sonunda bu aracı almaya karar verdim..Hem şehir içi hem de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri