Arama sonuçlarınız

1. M

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Teknik tarafını anlamam, gurup içinde anlayanlar olsa da sizin sorduğunuz mesele aracı fiilen görmeden cevap verilebilecek bişi değil. Bence bir yetkili serviste iyi bir ustaya gösterip ne yapılabileceğini öğrenin. Belki o zaman daha cevaplanabilir...

2. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Normal değil, benimki 93; maksimum hızı nedir bilmiyorum ama 130 -140 yapmışlığım (tabii tavsiye etmiyorum) var.
  3. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Biraz kafam karıştı. Yazılanları yanlış mı okudum? Aracı 7.500'e almış 2.000 TL masraf etmiş (Yani 9.500'e maletmiş şimdi 12.500'e mi satıyor? Her neyse sanırım bana göre değil. Tekrar teşekkürler.

4. M

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Ferozacı arkadaşlar! İlan linkini gördüğünüz feroza ile ilgileniyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-sahibinden-124074046/detay/ Enjektörlü (sanırım 95 ve sonrası) olsun isterdim ama iyi durumda ve hesaplı olanı...
  5. M

Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı?

Ynt: Land Rover Series 3lerde Diferansiyel Nasıl İşler Bilgisi Olan Var Mı? Birşeyi daha ekliyeyim. Sarı topuza hareket halindeyken basabilirsiniz. Sarı topuza basmak için kırmızı topuzun hangi konumda olduğunun da bir önemi yoktur. Kırmızı topuzun her pozisyon değişikliği daha önce basılmış...

6. M

Land Rover Series 3lerde diferansiyel nasıl işler bilgisi olan var mı?

Ynt: Land Rover Series 3lerde Diferansiyel Nasıl İşler Bilgisi Olan Var Mı? Merhaba! Siz yazalı yıllar olmuş, aynı sorunu ben de ilk aldığımda yaşamıştım. Ustalara sormuş ama sağlıklı bir bilgi de alamamıştım. Aracın yanı seri 3'ün User Manual'ini internette de bulamadım. Seri 2'nin User...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri